Τι σημαίνει, σύμφωνα με τους διεθνιστές, το ένταλμα σύλληψης του Πούτιν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση της Ρωσίας με την Δύση στην Ουκρανία, μετά την απόφαση με την οποία το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σημειώνεται πως το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης είχε εκδώσει εντάλματα σύλληψης για την ηγεσία της Σερβίας και των Σερβοβοσνίων, την δεκαετία του 1990, όταν ήταν σε εξέλιξη ο πόλεμος της Γιουγκοσλαβίας, όπου οι Αμερικανοί βομβάρδισαν εν τέλει το Βελιγράδι σκοτώνοντας αμέτρητο αριθμό αμάχων και παιδιών!!!

 Σήμερα, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Ρώσου προέδρου, με την κατηγορία ότι είναι υπεύθυνος δήθεν για εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στην Ουκρανία (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Σημειώνεται πως με τα εντάλματα που εξέδωσε το ΔΠΔ της Χάγης για τον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας, προσήχθησαν σε δίκες και καταδικάστηκαν σχεδόν όλοι οι Σέρβοι και Σερβοβόσνιοι ηγέτες! Ο δε πρόεδρος της Σερβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς πέθανε στην φυλακή, πριν ολοκληρωθεί η δίκη.

Όπως σχολιάζουν διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης, το σημερινό ένταλμα είναι μόνον η αρχή, καθώς κατά την διάρκεια του πολέμου, αναμένεται να διατυπωθούν περισσότερες κατηγορίες εναντίον του προέδρου της Ρωσίας, αλλά και ενδεχομένως εναντίον άλλων Ρώσων αξιωματικών ή αξιωματούχων.

Έτσι λένε, καθίστανται δύσκολες πολιτικά αλλά και πρακτικά οι μετακινήσεις του προέδρου της Ρωσίας, γιατί θεωρητικά κινδυνεύει να συλληφθεί ανά πάσα στιγμή. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!!!

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τα διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης, φέρνει σε δύσκολη θέση τον ίδιον τον Πούτιν, ο οποίος δεν θα μπορεί, υποτίθεται, να αισθάνεται τόσο άνετα να συναντά άλλους ηγέτες και δεν θα μπορεί να μεταβεί στις χώρες που έχουν υπογράψει το καταστατικό του ΔΠΔ. Η ίδια δυσκολία επαφής ενδεχομένως, συνεχίζουν τα διεθνιστικά μέσα, θα ισχύει και για κάποιους ηγέτες με τους οποίους συναλλάσσεται, ο Πούτιν, όπως ο τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν.

Ακόμα νομίζουν πως έχουν να κάνουν με έναν ηγετίσκο!!! Σύντομα θα μάθουν τι συμβαίνει…

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί