«Θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ» – Το «προφητικό» ΒΙΝΤΕΟ του 2015 που κάνει τον γύρο της Ρωσίας

Ποιά θα είναι η συνέχεια;;;

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ο πρώην αρχηγός του ρωσικού κόμματος LDPR, που πέθανε τον Απρίλιο, προέβλεψε το χάος που μπορεί να οδηγήσει σε βάθος χρόνου ακόμα και σε ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ (κάτι που απεύχονται πάντως οι διεθνιστές, προκειμένου να μην καταστραφούν οι δομές διοίκησης που έχουν), ο οποίος συνήθως ακολουθεί των κραχ, σύμφωνα με ένα βίντεο που έγινε πρόσφατα viral.

Σε ένα απόσπασμα από την εμφάνισή του το 2015 σε ένα πολιτικό talk show, ο Ζιρινόφσκι φαίνεται να προβλέπει τα πρόσφατα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της σύγκρουσης Ρωσίας/Ουκρανίας (ΝΑΤΟ) και πιο συγκεκριμένα της προσπάθειας μερικής επιστράτευσης που ξεκίνησε η Μόσχα.

Κατηγορεί για την ίδια την σύγκρουση τα αδρανή δυτικά χρήματα, συγκεκριμένα στις ΗΠΑ: «Η βάση και η αιτία του πολέμου θα είναι το γεγονός ότι τεράστια ποσά κεφαλαίου, τρισεκατομμύρια δολάρια (σ.σ. Τόσα δεν είχε ανακοινώσει η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των διεθνιστών;;;), δεν θα έχουν πού να επενδυθούν… Ο μόνος τρόπος θα ήταν να ξεκινήσει ένας πόλεμος σε κάποιο μέρος της Ευρώπης, και μετά ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ… Πρώτα στρατιωτικές αποστολές, μετά προσπάθειες ανοικοδόμησης (σ.σ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ».

Είχε δηλώσει: «Θα γίνει πόλεμος! Ετοιμαστείτε για επιστράτευση. Μερική επιστράτευση»! Για αυτό και το Ντονμπάς βομβαρδίζεται καθημερινά – για να καταστραφεί όλη η Ουκρανία. Και όλη η Νότια Ευρώπη.  Θα καταστραφούν. Και η Γερμανία θα “αποκαταστήσει” την ζημιά (σχέδιο Μάρσαλ), έτσι θα γίνει (σ.σ. μόνο που δεν θα είναι η… Γερμανία που θα έρθει να δώσει την όποια λύση εν μέσω οικονομικού και πολιτικοκοινωνικού χάους και πολέμου, αλλά ένας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!!!).

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί