«Θα φέρουμε την ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ στο Λονδίνο»! Διώξανε τον Ρώσο φίλο του Πούτιν και φέρνουν…Τούρκους στη Τσέλσι

Όταν οι παρανοϊκές δυτικές κυρώσεις κατά Ρώσων επιχειρηματιών πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο!

Ετοιμος να αγοράσει την Τσέλσι είναι ο Μουχσίν Μπαϊράκ, σύμφωνα με δηλώσεις του στην τουρκική «Yeni Safak». Πρόκειται για Τούρκο επιχειρηματία, του οποίου η περιουσία εκτιμάται γύρω στα 13,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Αμπράμοβιτς φημολογείτο πως ξεκίνησε να τα μαζεύει από την Αγγλία, ρεπορτάζ που επιβεβαιώθηκε κάποιες ώρες αργότερα με την απόφαση του Ρώσου να επισημοποιήσει την πρόθεσή του να πουλήσει τον σύλλογο του Λονδίνου.


Ο Τούρκος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει επενδύσεις στο Λονδίνο, έκανε πρόταση να αγοράσει την ομάδα, την οποία ο Αμπράμοβιτς έβγαλε προς πώληση.

«Διαπραγματευόμαστε τους όρους για την αγορά της Τσέλσι με τους δικηγόρους του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, του επιχειρηματία του οποίου η οικογένεια είναι μία από τις πιο σημαντικές στην Τουρκία. Είμαστε σε φάση διαπραγμάτευσης για τις υπογραφές. Σύντομα θα υψώσουμε την τουρκική σημαία στο Λονδίνο.

Κάναμε την προσφορά μας. Εξαιτίας του πολέμου με τη Ρωσία και την Ουκρανία. Επειδή θεωρούν την Τουρκία ασφαλή, θέλουν να φέρουν τα περισσότερα από τα χρήματα της πώλησης στην Τουρκία. Σκοπεύουμε να υπογράψουμε σύντομα. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει επιβεβαιώσει ότι θα πουλήσει την Τσέλσι, την οποία αγόρασε το 2003, στο επίσημο σάιτ του συλλόγου. Οι δικηγόροι μου και οι δικηγόροι του Αμπράμοβιτς είναι σε επαφή από την πρώτη ημέρα που μπήκε πωλητήριο στον σύλλογο.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν τελειώσει και σκοπεύουμε να υπογράψουμε σύντομα. Αυτή η αγοραπωλησία θα είναι πολύ σημαντική για την Τουρκία», σχολίασε ο ίδιος στη «Yeni Safak».

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαριάκ δραστηριοποιείται στην Κωνσταντινούπολη, την Ιταλία, την Ισπανία αλλά και στην Ελλάδα και ασχολείται με το κομμάτι του τουρισμού, της ενέργειας αλλά και τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

(reader – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί