• Αρχική
  • Άρθρα
  • Θα εισπράξει €19.000 από τη βίλα του στο Πήλιο ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού

Θα εισπράξει €19.000 από τη βίλα του στο Πήλιο ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, αναμένεται να εισπράξει περίπου 19.000 ευρώ από τουρίστες που θα μείνουν στη βίλα του στο Πήλιο.

Σύμφωνα με το protothema, η εταιρία Real Holidays που διαχειρίζεται την βίλα του Στάνλεϊ Τζόνσον αναφέρει ότι το οίκημα είναι «κλεισμένο» για τους επόμενους 2,5 μήνες. Τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν κρατήσεις από τις 18 Ιουλίου μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου, καθώς από σήμερα αναμένεται να «ανοίξουν» οι πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία.

Αυτό εξηγεί και τη βιασύνη του 76χρονου Βρετανού να βρεθεί στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου, παραβιάζοντας τις οδηγίες του γιού του και πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπορις Τζόνσον.

Όπως είχε πει τότε ο Στάνλεϊ Τζόνσον:

«Είμαι στο Πήλιο στο πλαίσιο ενός αναγκαίου ταξιδιού, προσπαθώντας να θωρακίσω την περιουσία μου ενάντια στον κορωνοϊό. Πρέπει να εφαρμόσω τα απαραίτητα μέτρα αποστάσεων, γιατί εδώ το έχουν πάρει πολύ σοβαρά».

Δεν ήταν, μάλιστα, η πρώτη φορά που ο Στάνλεϊ Τζόνσον παρέβαινε συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης. Πριν την εφαρμογή του lockdown, ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει να πηγαίνει στις παμπ, παρά τα 70 του χρόνια. «Φυσικά και θα πάω σε παμπ, αν θέλω να πάω σε παμπ. Οι ιδιοκτήτες των παμπ χρειάζονται τον κόσμο».

photo video screenshot