ο οποίος έχει γαλλική και ρωσική υπηκοότητα, «δεν έχει τίποτε να κρύψει», μετά τη σύλληψή του το Σάββατο στο διεθνές αεροδρόμιο Μπουρζέ, κοντά στο Παρίσι, και την προφυλάκισή του στο πλαίσιο έρευνας για διάφορα αδικήματα μέσω της εφαρμογής που δημιούργησε.
«Το Telegram τηρεί τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Πράξης για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες, ο έλεγχος του περιεχομένου συμμορφώνεται προς τους κανόνες του τομέα», σημείωσε η εταιρεία, που έχει εγκαταστήσει την έδρα της στο Ντουμπάι, μέσω του καναλιού της και άλλων ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.
«Ο Πάβελ Ντούροφ δεν έχει τίποτε να κρύψει και ταξιδεύει συχνά στην Ευρώπη», συνέχισε. «Είναι παράλογο να διατυπώνεται ο ισχυρισμός πως μια πλατφόρμα, ή ο ιδιοκτήτης της, ευθύνεται για καταχρήσεις» των δυνατοτήτων που παρέχονται μέσω αυτής, επέμεινε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo FREEPIK
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ακόμα ένα κράτος συμφωνεί να υποδέχεται αλλοδαπούς στις ΗΠΑ
- ΒΙΝΤΕΟ-υπενθύμισης στους Ευρωπαίους: Ο Τραμπ δεν ξεχνάει ποιοί πολιτικοί μιλούσαν εναντίον του!!
- Εγκύκλιος Πλεύρη: Θα διανέμεται έντυπο σε μετανάστες που εισέρχονται ή διαμένουν παράνομα στη χώρα
- Ισημερινή Γουινέα κατά Γαλλίας: Την κατηγορεί για προσπάθεια «αποσταθεροποίησης»
- Αντιδράσεις για τον Πέδρο Πασκάλ που πήγε στις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ, vid
- ΚΕΦΙΜ: Η Ελλάδα έχει έναν από τους υψηλότερους συντελεστές ΦΠΑ στον ΟΟΣΑ
- Νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στον νότιο Λίβανο
- Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τα βόρεια του Παρισιού: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες – Δείτε βίντεο
- Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή ενοικίου: Τα ποσά και οι δικαιούχοι
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Οκτωβρίου