Ο απολογισμός των νεκρών από την κατάρρευση, την περασμένη εβδομάδα, της πολυκατοικίας στη Φλόριντα, αυξήθηκε σήμερα σε 20, καθώς οι διασώστες ανέσυραν δύο ακόμη πτώματα, ανάμεσά τους τη σορό της 7χρονης κόρης ενός πυροσβέστη του Μαϊάμι.
Η επίπονη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό των θυμάτων στα συντρίμμια, η οποία ανεστάλη το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής ημέρας λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια, συνεχίζεται σήμερα, με μεγαλύτερη προσοχή και με το βλέμμα στραμμένο και σε έναν κυκλώνα που θα μπορούσε να πλήξει τη Φλόριντα τις επόμενες ημέρες.
Εκατόν είκοσι οκτώ άνθρωποι εξακολουθούν και αγνοούνται, με τις αρχές να φοβούνται πως έχουν θαφτεί κάτω από τόνους μπετόν και μετάλλων και οι έρευνες έχουν εισέλθει στην ένατη ημέρα τους.
Το 7χρονο κορίτσι ήταν το τρίτο παιδί που ανασύρθηκε από τα ερείπια.
Η δήμαρχος της κομητείας του Μαϊάμι-Ντέιντ, Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα, δήλωσε πως ο εντοπισμός της ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για τους διασώστες, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε μια πρωτόγνωρη μάχη με τον χρόνο αναζητώντας επιζώντες, ακόμη κι αν οι ελπίδες έχουν σχεδόν εξανεμιστεί.
Κανένας άνθρωπος δεν έχει ανασυρθεί ζωντανός από τα συντρίμμια, από τις πρώτες ώρες που το δωδεκαώροφο συγκρότημα κατέρρευσε εν μέρει, στις 24 Ιουνίου, την ώρα που οι ένοικοί του κοιμόντουσαν.
photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μαμντάνι
- Ο ΔΟΕ “έτοιμος” για νέα αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου “εάν χρειαστεί”
- Πετρέλαιο: Οι τιμές μειώνονται κατά σχεδόν 6%
- Ιταλία: Παραιτήθηκαν ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και η υπεύθυνη του ιδιαίτερου γραφείου του υπουργού
- Δανία-εκλογές: Ποια παράταξη δείχνει να επικρατεί χωρίς όμως απόλυτη πλειοψηφία (σχεδόν τελικά αποτελέσματα)
- Ξένος στη Μόσχα αρνείται να σταθεί όρθιος για τον ρωσικό εθνικό ύμνο και δείτε τι συμβαίνει! vid
- ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις σχετικά με τη διαπίστευση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ως οργανισμού πληρωμών
- Βρετανός πήγε στο Νεπάλ και έμεινε άναυδος με το τεράστιο πλάσμα που πέρασε δίπλα του! Viral βίντεο
- Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα έχει αποδείλξει ότι είναι μια πολύ ώριμη τουριστικά χώρα, με ανθεκτικότητα στις εξωγενείς κρίσεις
- Ακυρώθηκε η παρέλαση στο Ηράκλειο λόγω των καιρικών συνθηκών









