Σοκ στις ΗΠΑ: Μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε τα 4χρονα δίδυμα παιδιά της – Τα βρήκε ο πατέρας νεκρά

Μια μητέρα από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ σκότωσε τα 4χρονα δίδυμα αγόρια της.

Οι σοροί των παιδιών βρέθηκαν από τον πατέρα τους όταν πήγε στο σπίτι για να τα πάρει να μείνουν μαζί του το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τις οι αρχές.

Η 44χρονη μητέρα συνελήφθη το περασμένο Σάββατο και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού στην τρομακτική αυτή υπόθεση, δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Cherokee.

Οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι της 44χρονης γύρω στις 10 π.μ. του Σαββάτου, όταν ο πατέρας των αγοριών, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγο του, έφτασε και βρήκε και τα δύο αγόρια νεκρά, δήλωσαν οι αρχές.

Ο πατέρας, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία αφού έφτασε στο σπίτι της, επεδίωκε να «ασκήσει την επιμέλεια» των διδύμων, όπως δήλωσε το γραφείο του σερίφη. Η 44χρονη είχε νοσηλευθεί για σύντομο χρονικό διάστημα πριν πάρει εξιτήριο και συλληφθεί. Κρατείται χωρίς εγγύηση στο κέντρο κράτησης της κομητείας Cherokee.

Η ημερομηνία και η ώρα θανάτου των αγοριών είναι υπό διερεύνηση, δήλωσαν οι αρχές. Ο πατέρας είδε για τελευταία φορά ζωντανά τα παιδιά του στις 26 Φεβρουαρίου. Οι αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν πότε ακριβώς πέθαναν τα δύο παιδιά. Το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι «ελπίζει ότι οι νεκροψίες θα προσδιορίσουν την ημερομηνία και την ώρα θανάτου των διδύμων».

Στον απόηχο αυτής της τραγωδίας, ο σερίφης Ντάστιν Σμιθ ζήτησε από όλους να προσευχηθούν για την οικογένεια των θυμάτων, τους φίλους και όλα τα μέλη των αρχών που συμμετείχαν στην υπόθεση. «Ο σερίφης Σμιθ θα ήθελε να υπενθυμίσει στην κομητεία μας ότι τα παιδιά μας είναι ο πιο πολύτιμος πόρος μας και η ελπίδα μας για το μέλλον. Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι για την προστασία τους και για τη δικαιοσύνη», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Η 44χρονη πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη.

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί