Σοκ στη Βρετανία: Δίχρονο αγοράκι πέθανε από την πείνα – Tο βρήκαν δίπλα στον πατέρα του που είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή

Ένα δίχρονο αγοράκι πέθανε από την πείνα δίπλα στον νεκρό πατέρα του, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η οικογένειά του.

Ο μικρός Bronson Battersby βρέθηκε κουλουριασμένος με τις πιτζάμες του δίπλα στον νεκρό πατέρα του Kenneth, 60 ετών, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή.

Όπως αναφέρεται, ένας κοινωνικός λειτουργός έκανε την καθιερωμένη του επίσκεψη στο σπίτι πατέρα και γιου στις 2 Ιανουαρίου, αλλά όταν κανείς δεν άνοιγε την πόρτα ειδοποίησε την αστυνομία.

Επισκέφθηκε ξανά στις 4 Ιανουαρίου το σπίτι στο Lincolnshire του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και πάλι δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Η κοινωνική λειτουργός επικοινώνησε ξανά με την αστυνομία εκείνη την ημέρα.

Το σοκαριστικό είναι ότι τα πτώματα του Kenneth και του Bronson βρέθηκαν στις 9 Ιανουαρίου, όταν η ίδια η κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε ένα κλειδί το οποίο πήρε από τον ιδιοκτήτη προκειμένου να μπει στο σπίτι.

(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί