Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «συνεχίζει να κρατά την πόρτα ανοιχτή για επίλυση» των συγκρούσεων μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ Σκοτ Ρίτερ , αλλά η χώρα θα αγκαλιάσει έναν νέο πολυπολικό κόσμο με επικεφαλής θεσμούς όπως το οικονομικό μπλοκ των BRICS.
Μια πρόσφατη έκθεση έδειξε ότι οι οικονομίες των BRICS διατηρούν υψηλότερη μέση ανάπτυξη από τις χώρες της G7. «Με συνεχείς υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης και τη δυνατότητα προσθήκης περισσότερων μελών, οι BRICS φαίνεται πιθανό να ξεπεράσουν την G7 σε οικονομικό μέγεθος μέσα σε δύο δεκαετίες», κατέληξε η ανάλυση.
«Αυτό που περιέγραψε ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν ότι η Ρωσία βρίσκεται σε μια υγιή θέση οικονομικά, μια αναπτυσσόμενη οικονομία, μια οικονομία που διαφοροποιείται, μια οικονομία που προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα ενός πολυμερούς, πολυπολικού κόσμου, μιας οικονομίας που είναι πολύ συνδέεται με τη μελλοντική επέκταση και επιτυχία των BRICS», είπε ο Ρίτερ για τα τελευταία σχόλια του Πούτιν στο SPIEF του 2024, το οποίο φιλοξένησε εκπροσώπους από 130 χώρες και είδε την υπογραφή περισσότερων από 900 συμφωνιών.
«Μιλάει ανοιχτά για ένα νόμισμα που θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία που κυριαρχείται από το δολάριο, όχι κάποια στιγμή στο θεωρητικό μέλλον, αλλά τώρα, κάτι που μπορεί να προκύψει από την σύνοδο κορυφής των BRICS», υπογράμμισε!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-PA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Champions League: Πρεμιέρα της νέας σεζόν με «βροχή» από γκολ
- Ήρωας πελάτης μίνι μάρκετ έβγαλε νοκ άουτ ένοπλους ληστές, video
- Η υπηρεσία του συντονιστή του ΟΗΕ για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Υεμένη μεταφέρθηκε
- Δισεκατομμυριούχος προσπαθεί να σταματήσει κόσμο στη Νέα Υόρκη…αλλά δεν πήγε καλά, vid
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 55χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 11χρονης
- Σοκ στην Πέλλα: 73χρονος κακοποίησε μέχρι θανάτου γάτα – Οδηγείται στον εισαγγελέα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 65χρονο για παράνομη υλοτομία στο δάσος της Αρέθουσας
- Έξαλλος ο Νετανιάχου: Αν βλάψουν μία τρίχα από το κεφάλι έστω και ενός ομήρου, θα τους κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος της ζωής τους
- ΒΙΝΤΕΟ: Ταύρος σκαρφαλώνει σε στέγη για να ξεφύγει από αγέλη αδέσποτων σκύλων!
- Καλαφάτης: Η κυβέρνηση προχωρά με γοργά βήματα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους
Κύρια Θέματα

















