Σε 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε πατέρας που σκότωσε το 6μηνών μωρό του – Τι είπε ο δικαστής

Σε 15χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας πατέρας στη Βρετανία που χτύπησε μέχρι θανάτου τον 6 μηνών γιο του.


Ο 29χρονος, σύμφωνα με την εισαγγελία, ταρακούνησε δυνατά και χτύπησε στο κεφάλι τον γιο του, λίγες ώρες αφού η μητέρα του παιδιού και πρώην σύντροφός του, τον έφερε στο σπίτι του, για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.


Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ήταν ατύχημα

Ο 29χρονος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι γλίστρησε, καθώς κρατούσε το μωρό κι ότι έπεσε στο πάκτωμα και χτύπησε. Ωστόσο, οι ιατρικοί πραγματογνώμονες δήλωσαν ότι τα κατάγματα που έφερε στο κεφάλι ο το μωρό, καθώς κι ένα σπάσιμο στο αριστερό χέρι, παραπέμπουν σε επίθεση κι όχι σε ατύχημα.

«Με τις πράξεις σας προδώσατε το καθήκον σας σαν γονιός»

«Όχι μόνο τον ταρακούνησε βίαια, αλλά χτύπησε το κεφάλι του τουλάχιστον δύο φορές με σκληρό αντικείμενο», δήλωσε ο δικαστής για τον πατέρα.

«Ήταν εξαιρετικά ευάλωτος και με τις πράξεις σας προδώσατε το καθήκον σας σαν γονιός. Από τα βίντεο που είδαμε είναι προφανές ότι ήταν ένα αξιαγάπητο μωρό», ανέφερε.

Το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού. Ο 29χρονος μετά τον χωρισμό ζούσε με τους γονείς του και τον αδελφό του. Διατηρούσαν σχετικά καλές σχέσεις και σύμφωνα με τη μητέρα δεν είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που να της προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί