Ρώσοι: «Πρέπει να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ Τραμπ – Ο Μπάιντεν φέρνει ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ», vid

Πρώτο θέμα στην ρωσική τηλεόραση οι ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ

Λίγες ώρες αφότου κατήγγειλε την έφοδο του FBI στο σπίτι του στη Φλόριντα ως πολιτική δίωξη, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε ένα βίντεο προεκλογικού χαρακτήρα που αποτελεί ισχυρότερη ένδειξη πως σχεδιάζει να θέσει υποψηφιότητα εναντίον του προέδρου Τζο Μπάιντεν για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Οι διεθνιστές θέλουν να το αποτρέψουν αυτό και ως εκ τούτου για πρώτη φορά στα αμερικανικά χρονικά έγινε έφοδος σε σπίτι Αμερικανού Προέδρου.

Τι λέει όμως η Ρωσία για αυτό;;;

Στην ρωσική τηλεόραση, δείχνουν να θέλουν να στηρίξουν τον Τραμπ, προκειμένου να ανατρέψουν εκ των έσω την διεθνιστική αντιρωσική πολιτική!

 Ειπώθηκαν τα παρακάτω:

«Ο Donald Trump είπε ότι, σε πολλές πτυχές, οι ΗΠΑ έχουν γίνει μια τριτοκοσμική χώρα. Ο Donald αποκάλεσε τον Biden ”τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία”, ο οποίος προκάλεσε περισσότερη ζημιά στην χώρα από τους 5 χειρότερους Αμερικανούς προέδρους μαζί.

Ο φίλος μας ο Donald προφανώς αποφάσισε να μην ενταχθεί σ’ αυτήν την ομάδα και να διεκδικήσει την προεδρία ξανά. Ο Trump είπε επίσης ότι η ανικανότητα του Biden θα μπορούσε να οδηγήσει στον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Trump αποκάλεσε την επίσκεψη της Πελόζι στην Ταϊβάν βλακώδη, ότι δίνει περισσότερη επιρροή στην Κίνα ώστε να ασκεί πίεση.

Οι συντηρητικές αξίες που προωθούνται απ’ τον Πρόεδρο Donald Trump είναι προτιμότερες από την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Πρέπει να υποστηρίζουμε τον Trump και να μην ντρεπόμαστε γι’ αυτό. Πρέπει να υποστηρίζουμε Αμερικανούς πολιτικούς, όπως ο Trump, και άλλες υγιείς, συντηρητικές ευρωπαϊκές δυνάμεις που υποστηρίζουν την ομαλοποίηση των σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης και εναντιώνονται στις παρανοϊκές πολιτικές των σημερινών (διεθνιστικών) ελίτ στην Ε.Ε και στην Ουάσιγκτον».

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί