Τραμπ: «Το FBI εισέβαλλε στο σπίτι μου – ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ώρες για το έθνος μας»

Για πρώτη φορά συμβαίνει αυτό σε Αμερικανό πρόεδρο...

Οργή από την πλευρά του Ντόναλντ Τραμπ και των Ρεπουμπλικανών προκάλεσε η αιφνιδιαστική επιχείρηση των πρακτόρων του FBI που μπήκαν την Τρίτη στην έπαυλη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στη Φλόριντα.

Η έρευνα στο Μαρ-α-Λάγκο, για την οποία ο Λευκός Οίκος δηλώνει ότι δεν τη γνώριζε εκ των προτέρων, εκνεύρισε τον πρώην πρόεδρο που βλέπει πίσω από το νομικό πρόσχημα της κακοδιαχείρισης (πιθανώς απόρρητων) εγγράφων μια απόπειρα να υπονομευτεί η πιθανότητα να επιστρέψει στην προεδρία το 2024.

Οι Δημοκρατικοί, όπως η Νάνσι Πελόζι, επιμένουν ότι ο Τραμπ δεν μπορεί να εξαιρείται από τον νόμο. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ!!!

Οι πράκτορες του FBI έφτασαν στο Μαρ-α-Λάγκο το πρωί της Δευτέρας και επέδειξαν στους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, που φυλάσσουν τον πρόεδρο, το ένταλμα για την έρευνα.

Κατά τα λεγόμενα του Τραμπ οι πράκτορες «εισέβαλαν στο σπίτι και το κατέλαβαν» αναζητώντας στοιχεία για το πώς ο Τράμπ χειριζόταν τα έγγραφά του.

«Σκοτεινές ώρες για το έθνος μας», τόνισε σε δήλωσή του και επισήμανε ότι πρώτη φορά συνέβη αυτό σε πρόεδρο των ΗΠΑ, κάτι που ισχύει!!!

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί