, σύμφωνα με όσα δηλώνει στη Welt am Sonntag, ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, εδώ και χρόνια, η Αλβανία περιμένει να αρχίσουν επιτέλους οι συνομιλίες για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει συμβεί. Κατά την επίσκεψή του στο Βερολίνο αυτή την εβδομάδα, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα απηύθυνε έκκληση για την υποστήριξη της Γερμανίας στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με τη Welt, με τον πόλεμο στην Ουκρανία, η φαινομενικά απεριόριστη δίψα του Πούτιν για εξουσία πλησιάζει τα Βαλκάνια.
Ρωτώντας τον Ράμα, αν πιστεύει πως η Ρωσία θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει την περιοχή, εκείνος απαντά πως η περιοχή είναι ευάλωτη επειδή η ρωσική επιρροή είναι πολύ ισχυρή – όχι στην Αλβανία, αλλά στη Βοσνία, στο Μαυροβούνιο και κυρίως στη Σερβία.
(capital)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πυρά του Γερμανού καγκελάριου κατά του Τραμπ: «Αν θέλατε τη βοήθειά μας, να μας ρωτούσατε εκ των προτέρων»
- Έφηβος ανακάλυψε αρχαίο δόντι του θρυλικού γιγάντιου καρχαρία Μεγαλόδοντα στα ανοικτά της Φλόριντα (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε το Μαρτίνο: Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ και αφαίρεσαν χαρτονομίσματα
- Στη Λαμία ο Αλέξης Τσίπρας
- Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στη Λαμία: Οδηγός ΙΧ την έριξε στο έδαφος για να της αρπάξει την τσάντα
- Ιδιοκτήτης καφέ στον Καναδά γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα κολοσσιαίο κέικ καρότου – Δείτε πόσο ζύγιζε (photo)
- Βασίλισσα Καμίλα: Η προσωπική εξομολόγηση για τη δύναμη των βιβλίων – “Κάνουν τη ζωή μας καλύτερη”
- Κωνσταντινούπολη: Ενίσχυση συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας στους τελωνειακούς σταθμούς
- Από 7 άτομα… σε 800: Το πάρτι που έκανε γυαλιά-καρφιά πανάκριβη έπαυλη! (BINTEO)
- Dugin: Γιατί προσποιούμαστε; Ο Τρίτος Παγκόσμιος έχει ήδη ξεκινήσει









