Οι διαπραγματευτές της Βρετανίας και της ΕΕ έχουν μπροστά τους τις επιλογές για να καταλήξουν σε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου για το Brexit αυτήν την εβδομάδα, σημειώνει ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Μίχολ Μάρτιν, σύμφωνα με δηλώσεις του που δημοσιεύονται σήμερα, και εκφράζει την ελπίδα ότι αυτό θα επιτευχθεί.
“Υπάρχουν οι συντεταγμένες για μια συμφωνία. Θα απαιτηθεί πολιτική βούληση για να συναφθεί η συμφωνία και υπάρχουν οι επιλογές για να συναφθεί η συμφωνία και ως εκ τούτου σε τελική ανάλυση ευελπιστώ ότι θα μπορέσει να γίνει αυτό στο τέλος αυτής της εβδομάδας”, δήλωσε ο Μάρτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Irish Times.
“Τώρα βρισκόμαστε πράγματι στην τελική φάση του παιγνιδιού, αν είναι να έρθει μια συμφωνία αυτήν την εβδομάδα”, σημείωσε επίσης ο Μάρτιν, ο οποίος είχε εκφράσει ελπίδες και στις αρχές της περασμένης εβδομάδας για την επίτευξη εντός ημερών εμπορικής συμφωνίας ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ.
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό ο Πούτιν είναι πραγματικός ηγέτης, video
- Σύλληψη 23χρονου για ναρκωτικά στον Πειραιά
- Διαδηλώσεις υπέρ του δεξιού Κερκ μέχρι και στη Νότια Κορέα, video
- Με μπλούζα για τον Όργουελ παρενέβη στη δεξιά συγκέντρωση του Λονδίνου ο Έλον Μασκ, video
- Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χουρμάδων!
- Η Sharon Osbourne σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της Ozzy, vid
- Νέα προβοκάτσια; Σειρήνες και απογειώσεις μαχητικών σε Πολωνία-Ρουμανία εξαιτίας «ρωσικής» απειλής, video
- ΒΙΝΤΕΟ Μητσοτάκη για την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ
- Ο “Μανόλο “πέταξε” για τον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου! vid
- Γιατί πήγαν εκτάκτως Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Αφγανιστάν;
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
