• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πολίτης αμύνεται πυροβολώντας εν ψυχρώ ANTIFA που κινούνται απειλητικά εναντίων του (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολίτης αμύνεται πυροβολώντας εν ψυχρώ ANTIFA που κινούνται απειλητικά εναντίων του (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις Η.Π.Α. το δικαίωμα της οπλοκατοχής είναι κατοχυρωμένο συνταγματικά ενώ το δικαίωμα οπλοφορίας  ισχύει σε ορισμένες πολιτείες όπως το Τέξας. Εν μέσω των ταραχών που έχουν προκύψει με τους ANTIFA των Η.Π.Α. να έχουν βγεί στους δρόμους, έχουν σημειωθεί δολοφονίες πολιτών από τον όχλο των αριστεριστών και των πλιατσικολόγων οι οποίοι επιτίθενται μαζικά σε όποιον δεν τους φαίνεται ή δε συμβαδίζει με τις απόψεις και τις πρακτικές τους.

Στο παρακάτω σοκαριστικό βίντεο, πολίτης δέχεται επίθεση από ομάδα ANTIFA και απαντά πυροβολώντας όσους κινούνται εναντίων του.

Αναλύοντας το βίντεο…

Με βάση μαρτυρίες, ο πολίτης αυτός βρισκόταν στην περιοχή με σκοπό να προστατέψει δημόσια περιουσία από βανδαλισμό, πιθανότατα δηλαδή ήθελε να προστατέψει κάποιο άγαλμα/μνημείο. Οι ANTIFA και λοιποί υποστηρικτές κινήθηκαν λεκτικά κατά του και σύντομα άρχισαν οι διαπληκτισμοί και τα σπρωξίδια από πλευράς του πολίτη και των αναρχικών. Λόγο του πλήθους των αναρχικών και του γεγονότος ότι ήταν μόνος, ο πολίτης άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο όταν ( εδώ ξεκινά το βίντεο)  οι αναρχικοί του επιτέθηκαν ενώ φώναζαν ταυτόχρονα να σκοτώσουν τον πολίτη αυτόν, όπως ακούγεται καθαρά. (“We will f*** kill you= θα σε σκοτώσουμε).

Ο πολίτης έχοντας ήδη δεχθεί χτυπήματα και ευρισκόμενος στο έδαφος, καταφέρνει να σηκωθεί και βλέποντας τον αναρχικό να έρχεται να του καταφέρει χτύπημα στο κεφάλι με το skateboard, κινείται έτσι ώστε να αποφύγει το skateboard, αποφεύγει και τον αναρχικό που τον κρατά και επί τόπου τραβάει το όπλο και με εξαιρετική ακρίβεια  πυροβολεί μία φορά τον πρώτο αναρχικό και 3 τον δεύτερο που κρατούσε το skateboard και μετά της βολές σταματά.

Πρόκειται για τον ορισμό της αυτοάμυνας και πιθανόν ο άνθρωπος αυτός είναι εκπαιδευμένος, αν κρίνουμε από το σύνολο των κινήσεων και του χειρισμού του όπλου. Σε περίπτωση που δεν οπλοφορούσε, πιθανότατα να ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, βαριά τραυματίας στο τοπικό νοσοκομείο αν όχι νεκρός. Αυτή είναι η σημασία της οπλοκατοχής την οποία οι Δημοκρατικοί θέλουν να καταργήσουν ώστε οι ορδές των ANTIFA να δρουν ανενόχλητες  και κανείς αν μη μπορεί να αμυνθεί του εαυτού του και της περιουσίας τους. Φυσικά αν τα όπλα είναι σε χέρια ANTIFA, τότε δε τους πειράζει, πρόκειται περί δικαιώματος.

Συγκρίνοντας με τα βίντεο που έρχονται από τη Ντιζόν της Γαλλίας όπου οι Άραβες μετανάστες έχουν μετατρέψει την πόλη σε πεδίο μάχης φέροντας όπλα ενώ οι Γάλλοι πολίτες είναι τελείως άοπλοι, φανταστείτε τι έχει να συμβεί σε περίπτωση εξέγερση λαθρομεταναστών με την υποστήριξη των ANTIFA αδελφών τους. Χαοτικές καταστάσεις έρχονται..

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •