• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παράνοια! Γνωστός παλαιστής ισχυρίζεται πως ο κορωνοϊός μεταδίδεται μέσω της τηλεόρασης

Παράνοια! Γνωστός παλαιστής ισχυρίζεται πως ο κορωνοϊός μεταδίδεται μέσω της τηλεόρασης

Ο Ρωσοουκρανός Νικίτα Κρίλοφ δήλωσε οτι όσοι ακούνε συνέχεια για τον φονικό ιό έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να εκτεθούν σε αυτόν

Ο Νικίτα Κρίλοφ που αγωνίζεται στην κατηγορία ελαφρών βαρών του UFC πρόσφατα, στις 14 Μαρτίου, αγωνίστηκε σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα στην Μπρασίλια της Βραζιλίας επικρατώντας του Τζόνι Ουόκερ.


Ο Ρωσοουκρανός χαρακτήρισε την εμπειρία αυτή «πρωτόγνωρη», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πανδημία που μαστίζει τον πλανήτη και εξέφρασε μια… πρωτότυπη άποψη.

Ο Κρίλοφ ισχυρίστηκε οτι αν κάποιος υπερεκτίθεται σε ειδήσεις σχετικές με τον κορονοϊό, συμπεριλαμβανομένου και του να παρακολουθεί τηλεόραση, μπορεί να διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο να εκτεθεί στον ιό.

«Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Νομίζω οτι σε μεγάλο βαθμό ο κορονοϊός μεταδίδεται μέσα από την τηλεόραση. Οι άνθρωποι που το σκέφτονται συνέχεια έχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο να μολυνθούν από τον ιό», είπε χαρακτηριστικά ο Κρίλοφ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας στη Βραζιλία ήταν και ο τελευταίος που έγινε για το UFC, αφού τα τρία επόμενα προγραμματισμένα event αναβλήθηκαν.

ΠΗΓΗ: Sputnik