Παγκόσμια πρωταθλήτρια στον ρυθμό αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού η Τουρκία!

Με τα πραγματικά στοιχεία που σκοπίμως δεν ανακοινώνει το καθεστώς Ερντογάν να είναι σαφώς πολύ περισσότερα.

Η Τουρκία έγινε η χώρα που πιο γρήγορα από όλες έφτασε στα 10.000 κρούσματα.

Την ώρα που η Ιταλία έφτασε σε 10.000 κρούσματα του Covid-19 σε 40 μέρες, η Τουρκία έφτασε σε αυτό το νούμερο σε 20 μέρες

Την ώρα που η επιδημία του νέου κορωνοϊού συνεχίζει την εξάπλωση του εκτός Κίνας, στην Τουρκία τα κρούσματα έφτασαν στα 10.827, ενώ ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 168. Στις 30 Μαρτίου ο υπουργός Υγείας Φαχρεττίν Κοτζά ανακοίνωσε πως τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 10.000 και οι νεκροί έφτασαν τους 168.

Στις χώρες Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από τον ιό, παρά τα μέτρα καραντίνας, υπάρχει μια πορεία ανόδου και καθόδου στον αριθμό των κρουσμάτων. Η ταχύτητα με την οποία περνάνε οι χώρες τον αριθμό των 10.000 κρουσμάτων διαφέρει.

Στις ΗΠΑ όπου τις πρώτες μέρες υπήρχαν λίγα κρούσματα, κατά τις τελευταίες μέρες, με την αύξηση του αριθμού των τεστ που γίνονται, πολλαπλασιάστηκε και ο αριθμός των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με την βάση δεδομένων του πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς των ΗΠΑ, που ανανεώνει στιγμιαία τα κρούσματα στον κόσμο, μεταξύ των χωρών ΗΠΑ, Ιράν, Νότια Κορέα, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία που επλήγησαν ιδιαίτερα, η Τουρκία είναι η χώρα με τα περισσότερα κρούσματα μέσα σε 10 μέρες.

( siya )

Η Τουρκία ήταν η χώρα που πιο γρήγορα από άλλες έφτασε στα 10.000 κρούσματα. Έτσι ενώ η Ιταλία έφτασε σε 10.000 κρούσματα του Covid-19 σε 40 μέρες, η Τουρκία έφτασε σε αυτό το νούμερο σε 20 μέρες.

Εντύπωση προκαλεί ότι στην Ιταλία που υπάρχουν οι περισσότεροι θάνατοι, στις πρώτες 20 μέρες υπήρξαν μόνο 3 κρούσματα, ενώ μετά υπήρξε στιγμιαία άνοδος.

(Με πληροφορίες από tourkikanea – φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί