• Αρχική
  • Άρθρα
  • Οι Τούρκοι «βλέπουν» κοσμοκρατορία: «Όλοι θα εξαφανιστούν, μόνο η Τουρκία θα μείνει όρθια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Τούρκοι «βλέπουν» κοσμοκρατορία: «Όλοι θα εξαφανιστούν, μόνο η Τουρκία θα μείνει όρθια» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τελειωμένη και η Ρωσία»...

Αυτά που θα δείτε ειπώνονται σε μεγάλο φιλοκυβερνητικό κανάλι της Τουρκίας. Έτσι «ταΐζουν» τους θεατές στην Τουρκία και μετά θέλουν πάρουν μέχρι και την Θεσσαλονίκη, γιατί όχι και την Αθήνα, γιατί όχι και το Βερολίνο, το Παρίσι, τα πάντα!

Όχι δεν είμαστε υπερβολικοί, οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως όλοι θα εξολοθρευτούν και θα μείνουν μόνο εκείνοι όρθιοι, αναλαμβάνοντας προφανώς τα παγκόσμια ηνία.

Αυτά που λέγονται, μεταξύ άλλων, είναι τα εξής, τα αφήνουμε στην κρίση σας:

«Ο Τραμπ ανέφερε ότι ‘έχουμε τέτοια όπλα που κανείς δεν τα ξέρει’. Έπειτα εμφανίστηκε ο κορωνοϊός. Ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίστηκε πως όλο αυτό θα τελειώσει τον Απρίλιο. Μετά πως οι ΗΠΑ έδωσα λεφτά για το εμβόλιο και θα αρχίσουν να το χρησιμοποιούν προσεχώς. Στην Νέα Υόρκη έγινε η μεγαλύτερη εξάπλωση του ιού. Πρόκειται για την οικονομική πρωτεύουσα του κόσμου. Εκεί, το βαθύ κράτος των ΗΠΑ διεξάγει έναν πόλεμο κατά των πλούσιων εβραϊκών οικογενειών. Αυτή την στιγμή διεξάγεται πόλεμος εκεί μεταξύ Νέας Υόρκης και Ουάσιγκτον. Σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Τελ Αβίβ ζουν οι πλούσιες οικογένειες. Προκαλεί ενδιαφέρον πως το ξέσπασμα έγινε σε αυτά τα μέρη.

Κάποιοι εξολοθρεύονται. Φρονώ πως Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, όλοι στην Ευρώπη θα εξολοθρεύουν. Και το Ισραήλ θα εξαφανιστεί! Αυτό συμφέρει την Τουρκία. Ο πρόεδρός Ερντογάν υποστηρίζει τα ίδια.

(…)

Σύμφωνα με τον Βill Gates, θέλουν να το ρυθμίσουν αυτό (σ.σ. την μείωση πληθυσμού; Τον πόλεμο κατά συγκεκριμένων ατόμων; Τι εννοούν οι Τούρκοι;) με έναν ιό και όχι με πυραύλους. Δεν γνωρίζει ποιος θα απομείνει όρθιος, αλλά σίγουρα θα είναι η Τουρκία.

Ίσως δούμε την ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση να περιμένει στην πόρτα της Τουρκίας.

(…)

Η Ρωσία είναι ήδη τελειωμένη. Θα είναι ένα θαύμα αν μπορέσει ο Πούτιν να σταθεί στην εξουσία.

Για πρώτη φορά η Δύση άρχισε να αισθάνεται τον φόβο του θανάτου».

Όλοι θα πεθάνουν, λοιπόν, από τον ιό ή από πόλεμο, εκτός από τους Τούρκους, οι οποίοι θα κυριαρχήσουν παγκόσμια, συμπεραίνουμε από τα λόγια των παρουσιαστών.

Ξέχασαν κάποιον όμως ή μάλλον δεν τον υπολογίζουν. Κακώς!