• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Β.Πούτιν αποκάλυψε ποιες κριτικές τον αφήνουν αδιάφορο

Ο Β.Πούτιν αποκάλυψε ποιες κριτικές τον αφήνουν αδιάφορο

Ο Ρώσος Πρόεδρος αποκάλυψε πως είναι πάντα ανοιχτός σε «εποικοδομητικές προτάσεις», αλλά δεν ενδιαφέρεται για την «κριτική χάριν της κριτικής».

Την άποψή του για την άσκηση κριτικής εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya 1 ο Βλαντίμιρ Πούτιν την Κυριακή, δηλώνοντας πως δεν ενδιαφέρεται για την «κριτική χάριν της κριτικής», αλλά είναι πάντα ανοιχτός σε «εποικοδομητικές προτάσεις» σχετικά με τον τρόπο επίλυσης ενός προβλήματος που έχει τεθεί προς συζήτηση.

Σύμφωνα με το sputniknews, ο Ρώσος Πρόεδρος επικεντρώθηκε ειδικότερα στο πώς αντιδρά σε κρίσιμες και ορισμένες φορές σκληρές αναφορές προς το πρόσωπό του.

Όπως είπε: «Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται διαφορετικά και τους φαίνεται πως έχουν καλύτερες λύσεις από αυτές που προτείνουν οι Αρχές, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού του κράτους».
Σύμφωνα με τον Ρώσο Πρόεδρο, όσο περίεργο και αν φαίνεται, θεωρεί πως είναι καθήκον του να προσέχει όσα προσφέρονται ή δηλώνονται, εκτός από τις επικριτικές παρατηρήσεις.


Όπως υπογράμμισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν: «Επειδή αν πρόκειται για κριτική για χάρη της κριτικής, τότε απλώς δεν είναι ενδιαφέρον, αλλά αν υπάρχουν επίσης εποικοδομητικές προτάσεις [στο πώς να λυθεί ένα πρόβλημα το οποίο συζητείται], τότε, φυσικά, δίνω την απαραίτητη προσοχή με χαρά».

Ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε σχετικά με αυτό πως η προσοχή στις προτάσεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα «εκπληρώσει αυτά που έχει ακούσει».

Ακόμα και έτσι όμως «γνωρίζοντας όλο το φάσμα των απόψεων, των αξιολογήσεων και των προτάσεων, είναι χρήσιμο» κατέληξε.

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)