Ο θάνατος θερίζει τη Νέα Υόρκη. Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί (BINTEO)

Η Νέα Υόρκη πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 10.056. Η πολιτεία της Νέας Υόρκης έσπασε σήμερα το φράγμα των 10.000 νεκρών από τη νόσο Covid-19 φθάνοντας στους 10.056 θανάτους, έγινε γνωστό από τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο, αφού τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 671 νέοι θάνατοι. […]

Η Νέα Υόρκη πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 10.056.

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης έσπασε σήμερα το φράγμα των 10.000 νεκρών από τη νόσο Covid-19 φθάνοντας στους 10.056 θανάτους, έγινε γνωστό από τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο, αφού τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 671 νέοι θάνατοι.

Η πολιτεία όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι η πλέον πληγείσα στις ΗΠΑ, ακόμα κι αν ο κυβερνήτης της υπογραμμίζει ότι επιβεβαιώνεται η επιβράδυνση των ρυθμών εξάπλωσης της πανδημίας.

Όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο σήμερα, «τα χειρότερα» της κρίσης του νέου κορωνοϊού έχουν «περάσει» στην πολιτεία, καθώς οι αριθμοί καταδεικνύουν την επιβράδυνση του ρυθμού των νέων εισαγωγών στα νοσοκομεία, ενώ η ημερήσια αύξηση των θανάτων ανήλθε σε 671, το χαμηλότερο επίπεδο σε διάστημα μίας εβδομάδας.

«Τα χειρότερα πέρασαν, εάν συνεχίσουμε να είμαστε έξυπνοι» και να τηρούμε τα μέτρα απομόνωσης, είπε ο Κουόμο, σπεύδοντας, ωστόσο, να συμπληρώσει:

«Εάν κάνουμε κάτι ανόητο, θα δείτε τα νούμερα αυτά να καταγράφουν άνοδο από αύριο κιόλας».

Ο Άντριου Κουόμο, που συνεργάζεται στενά με τους κυβερνήτες του Νιου Τζέρσεϊ και του Κονέτικατ για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού, είπε, επίσης, ότι θα ανακοινώσει ένα συντονισμένο πλάνο για την επανέναρξη λειτουργίας των επιχειρήσεων και των σχολείων.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί