Ο Robert F. Kennedy Jr.: Έχει τρελάνει τους Δημοκρατικούς – Πόσο τον φοβούνται

Από πού ήρθε; Αυτή η ερώτηση τίθεται όλο και περισσότερο στους κύκλους των Δημοκρατικών καθώς παρακολουθούν τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ να ανεβαίνει στη συνείδηση ​​του κοινού ακριβώς τη στιγμή που ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να επιστρέψει το 2024 στον Λευκό Οίκο.

Η The Hill αναφέρει  ότι ο επίδοξος υποψήφιος για την προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος τα πηγαίνει απροσδόκητα καλά σε ορισμένες δημοσκοπήσεις και ως αποτέλεσμα συγκεντρώνει την αυξανόμενη προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Έχει λάβει την υποστήριξη έως και  20 τοις εκατό  των δημοκρατικών ψηφοφόρων σε κάποιες  πρόσφατες δημοσκοπήσεις  – ένας απροσδόκητος αριθμός για όποιον αμφισβητεί έναν νυν πρόεδρο, ακόμη περισσότερο για έναν από το ίδιο κόμμα.

Ο γόνος της πολιτικής δυναστείας Κένεντι ήταν επίσης σε μια περιοδεία Τύπου αυτή την εβδομάδα που περιελάμβανε μια συζήτηση στο Twitter Spaces με τον Έλον Μασκ, ένα ψηφιακό δημαρχείο με τον δημοσιογράφο Michael Smerconish και ένα ταξίδι στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού τη Δευτέρα το βράδυ και νωρίς την Τρίτη το πρωί, όπως ανέφερε το Breitbart News .

Τι λένε οι Δημοκρατικοί ανταγωνιστές και οι επικριτές του

Η έκθεση Hill αναφέρει μερικούς από τους φόβους των Δημοκρατικών, με τους επικριτές να σημειώνουν ότι ο Κένεντι Τζούνιορ θεωρείται «ένας προβληματικός περιθωριακός υποψήφιος που διαδίδει ελεύθερα θεωρίες συνωμοσίας».

Ακόμα και με όλα αυτά που διαδίδονται σε βάρος του και που πηγάζουν από την δριμεία κριτική που ασκεί στο διεθνιστικό κατεστημένο, τόσο το προφίλ του, όσο και η έτοιμη για τα μέσα ενημέρωσης εικόνα του ως κληρονόμου της διάσημης πολιτικής δυναστείας των Κένεντι (ο 69χρονος είναι γιος του δολοφονηθέντος γερουσιαστή Robert F. Kennedy και ανιψιός του προέδρου John F. Kennedy), κάνει πολλούς να ανησυχούν. Συγκεκριμένα αγωνιούν, ότι ίσως, θα μπορούσε να αποκτήσει τέτοια δυναμική που ενδεχομένως να αποσπάσει την προσοχή των Δημοκρατικών ψηφοφόρων και να στρέψει επάνω του το ενδιαφέρον και όχι στο έργο που προωθεί η διεθνιστική ελίτ, της επανεκλογής δηλαδή, του Τζο Μπάιντεν το 2024.

“Οι Δημοκρατικοί θα ήταν ανόητο να κοροϊδεύουν ή να μειώνουν τον Κένεντι Τζούνιορ. Κάθε φορά που κοροϊδεύουμε αυτούς που κατέχουν περιθωριακές θέσεις, χάνουμε”, δήλωσε ο Michael Ceraso, σχεδιαστής στρατηγικών για τους Δημοκρατικούς και πρώην βοηθός της εκστρατείας του γερουσιαστή Bernie Sanders (I-Vt.) και του Υπουργός Μεταφορών Pete Buttigieg. 

Η έκθεση συνεχίζει αναφέροντας ότι μια πρόσφατη έρευνα του Fox News υποστήριξε ότι ο Κένεντι συγκεντρώνει το 16% της προτίμησης των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, ενώ μια  δημοσκόπηση του CNN που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή  τον δείχνει με 20 τοις εκατό υποστήριξη μεταξύ των δημοκρατικών ερωτηθέντων.

«Πάρε το Κένεντι Τζούνιορ στα σοβαρά, Μπάιντεν», είπε ο Σεράσο. 

«Εάν δεν το κάνετε, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρότερο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα που θα μας κερδίσει το 2024. Όπως έκανε ο Μπέρνι το 2016, ο Κένεντι Τζούνιορ έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τον περιθωριακό θυμό αν τον κοροϊδεύουμε».

Ο Κένεντι Τζούνιορ δεν φοβήθηκε ποτέ να υποστηρίξει τις αντι-κατεστημένες απόψεις του και να στραφεί πρόθυμα εναντίον εχθρών στο δικό του κόμμα, που επιδιώκουν να εμποδίσουν τις πιθανότητές του, όπως ανέφερε το Breitbart News .

Αφού  δήλωσε  την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος ως Δημοκρατικός, ο Κένεντι επέκρινε την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών (DNC) στο  Breitbart News του SiriusXM την Κυριακή  ότι είχε ένα «στημένο» πρωτοβάθμιο σύστημα.

Δείτε κάποιες από τις πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Κένεντι Τζούνιορ για τις οποίες και έχει στοχοποιηθεί από τους άλλους Δημοκρατικούς καθώς ξεχωρίζει σαν “τη μύγα μες στο γάλα”:

«Τυφώνας» Κένεντι: Αιχμηρές αλήθειες για την Ουκρανία από τον υποψήφιο Αμερικανό πρόεδρο, vid

Πώς ο Κένεντι “γκρεμίζει” το αφήγημα των “κακών Ρώσων” μέσα σε ένα λεπτό!!!! (video)

«Φωτιές» Κένεντι που θέλει να διώξει τον Μπάιντεν: Αυτό συμβαίνει τώρα στις ΗΠΑ, vid

Νέες αποκαλύψεις Κένεντι: Σύνδεση ψηφιακού νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας με το κοινωνικό πιστωτικό σκορ

«Βόμβα» Κένεντι: Για αυτό απέκλεισαν ΟΛΕΣ τις πρώιμες θεραπείες και έδωσαν μόνο τα εμβόλια, vid

(scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί