«Τυφώνας» Κένεντι: Αιχμηρές αλήθειες για την Ουκρανία από τον υποψήφιο Αμερικανό πρόεδρο, vid

Τρομάζει ο αριθμός των νεκρών Ουκρανών που κρύβει ο Λευκός Οίκος!!! Θα τον σκοτώσουν και αυτόν όπως τον θείο του και τον πατέρα του;;;

Ο υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία, Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ετοιμάζεται να διεκδικήσει δυναμικά το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και αποκάλυψε τρανταχτές αλήθειες!!!

Λέει ότι οι ΗΠΑ υποκινούν την ουκρανική κρίση: «Μας λένε ψέματα για τον πόλεμο της Ουκρανίας… Τα δεδομένα δείχνουν τώρα ότι περίπου 350.000 Ουκρανοί έχουν σκοτωθεί στην πρώτη γραμμή και δεν μας λένε ότι ο Λευκός Οίκος προκαλεί αυτόν τον πόλεμο εδώ και δέκα χρόνια».

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακούγεται αυτό το πράγμα από Αμερικανό υποψήφιο και δη των Δημοκρατικών!!! Θα τον σκοτώσουν άραγε όπως τον θείο και τον πατέρα του;;;

Είπε ότι στόχος των ΗΠΑ ήταν να αλλάξουν το καθεστώς και να αποδυναμώσουν τους Ρώσους.

Ο γιος του δολοφονηθέντος γερουσιαστή Ρόμπερτ Φράνσις Κένεντι, Ρόμπερτ Φράνσις Κένεντι Τζούνιορ, και ανιψιός του εξίσου δολοφονηθέντος, Τζον Κένεντι, δήλωσε επίσης:

«Νομίζω ότι μας έχουν πει ψέματα κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Μας είπαν ψέματα για τον πόλεμο της Ουκρανίας.

Οι Ουκρανοί έχουν παγιδευτεί σε έναν πόλεμο αντιπροσώπων, μεταξύ δύο μεγάλων δυνάμεων, οι οποίες χειραγωγούν την κατάσταση για γεωπολιτικούς λόγους και, θυσιάζουν εκατοντάδες χιλιάδες νέων Ουκρανών.

Πιστεύω ότι η κυβέρνηση και το Πεντάγωνο, δεν είναι ειλικρινείς με τον Αμερικανικό λαό σχετικά με την θυσία των Ουκρανών και, νομίζω ότι η Ουκρανική κυβέρνηση επίσης δεν είναι ειλικρινής.

Οι νεοσυντηρητικοί του Λευκού Οίκου προκαλούν αυτόν τον πόλεμο εδώ και 10 χρόνια και, συνεχίζουν να αποφεύγουν όλες τις συζητήσεις για ειρήνη (όπως) και όλες τις προσπάθειες για την επίλυση της αντιπαράθεσης!».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί