«Φωτιές» Κένεντι που θέλει να διώξει τον Μπάιντεν: Αυτό συμβαίνει τώρα στις ΗΠΑ, vid

Χαμός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Ο 69χρονος Ρόμπερτ Κένεντι ο νεότερος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ.

Η υποψηφιότητα του Ρόμπερτ Κένεντι φιλοδοξεί να μπει εμπόδιο στον 80χρονο Μπάιντεν που θέλει να διεκδικήσει την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο.

Αναφερόμενος στην Ουκρανία, είπε πως στην Αμερική παίρνουν χρήματα που προορίζονται για φτωχούς Αμερικανούς και τα δίνει στην μαύρη τρύπα του Ζελένσκι!

Όπως τόνισε στον Τάκερ Κάρσλον, πριν αυτός απομακρυνθεί από το FOXNEWS:

«Θέμα ομιλίας μου ήταν η διεφθαρμένη συγχώνευση κρατικής και εταιρικής εξουσίας, η οποία μετατρέπει την χώρα μας σε εταιρική “κλεπτοκρατία”.

Σε ένα σύστημα σοσιαλισμού για τους πλούσιους, -υπάρχει ένας ευγενικός σοσιαλισμός για τους πλούσιους και το είδος βάναυσου, ανελέητου καπιταλισμού για τους φτωχούς.

Αυτό μας κρατά σε εμπόλεμη κατάσταση και διασώζει τις τράπεζες την ίδια στιγμή.

Τον περασμένο μήνα η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, είπε σε 30 εκατομμύρια ανθρώπους ότι κόβουν την κοινωνική πρόνοια, -τα κουπόνια φαγητού κατά 90%.

Απέσυρε 15 εκατομμύρια ανθρώπους από το Medicare-(Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Υγείας).

Τον ίδιο μήνα έδωσε 300 εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα της “Silicon Valley” και αύξησε το κόστος του Ουκρανικού πολέμου στα 113 δισεκατομμύρια».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί