Ο Μπάιντεν σε… νέες περιπέτειες – Video με τα “κατορθώματά” του ενώ μιλούσε για την A.I.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν έκανε σύντομες παρατηρήσεις σήμερα από τον Λευκό Οίκο σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη. Ο Μπάιντεν μίλησε για μόλις 6 λεπτά πριν φύγει από την πόρτα ενώ δημοσιογράφος του έθετε ερώτημα, που φάνηκε να μην ακούει καν.

Κατά τη διάρκεια των παρατηρήσεών του, ο Μπάιντεν δυσκολεύτηκε να διαβάσει από τον τηλε-υποβολέα του, επαναλαμβάνοντας τα ίδια ξανά και ξανά, ενώ από αυτά που έλεγε ορισμένες φορές δεν έβγαινε νόημα.

Ειδικότερα ανέφερε: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη ή υπόσχεται μια τεράστια, τεράστια υπόσχεση κινδύνου για την κοινωνία και την οικονομία μας και την εθνική μας ασφάλεια, αλλά και απίστευτες ευκαιρίες».

Δείτε ένα απόσπασμα από εκείνη τη στιγμή παρακάτω…

Καθώς ο Μπάιντεν ολοκλήρωσε τις σύντομες 6λεπτες παρατηρήσεις του, οι δημοσιογράφοι φώναξαν ερωτήσεις σχετικά με μια πρόσφατη κινεζική παραβίαση κυβερνητικών email. Το χακάρισμα φέρεται να επηρέασε υψηλόβαθμα στελέχη του Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένης της υπουργού Εμπορίου Τζίνα Ραϊμόντο και άλλων.

Ο δημοσιογράφος φώναξε: «Κ. Πρόεδρε, μπορείτε να μας πείτε για το χακάρισμα αξιωματούχων του υπουργικού συμβουλίου από την Κίνα;»

Καθώς μιλούσε, ο Μπάιντεν γύρισε και απομακρύνθηκε, αρχίζοντας να μιλά με τη Μυστική Υπηρεσία στο διάδρομο καθώς οι δημοσιογράφοι περίμεναν απάντηση. 

Ο Μπάιντεν είπε: «Έτοιμοι; Πώς τα βάζουμε αυτά τα παιδιά εκεί κάτω;»

Δείτε ένα απόσπασμα από εκείνη τη στιγμή παρακάτω…

(scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί