Όπως είδατε νωρίτερα στο ΕΛ, Γερμανοί που αντιτίθενται στην πορεία θανάτου και σύγκρουσης του διεθνιστικού Βερολίνου, βρέθηκαν στην Ρωσία και συνομίλησαν με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν!\
Είναι προφανές πως η Γερμανία έχει δύο δρόμους: Ή θα συνεχίζει την διεθνιστική κατηφόρα ή τα πολιτικά πράγματα θα αλλάξουν και θα υπάρξει προσέγγιση με την Μόσχα, κάτι που το ΝΑΤΟ φυσικά δεν θα επιτρέψει εύκολα! Υπάρχει πάντα και το σενάριο απόσχισης περιοχών (Βαυαρία, Σαξονία), όπως συμβαίνει σε όλον τον δυτικό κόσμο ακόμα και πέρα από τον Ατλαντικό (βλ. Τέξας)!
Σε μια συνέντευξη στο ειδησεογραφικό περιοδικό “Gegenpol”, ο πρώην αξιωματικός του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ Scott Ritter σχολιάζει την τρέχουσα γεωπολιτική και οικονομική κατάσταση της Γερμανίας στον απόηχο της σύγκρουσης στην Ουκρανία και τις σοβαρές κοινές επιπτώσεις στην ευρωπαϊκή οικονομία, ιδίως στη γερμανική βιομηχανία.
Ο Ρίτερ επικρίνει έντονα τον Καγκελάριο Όλαφ Σολτς και την κυβέρνησή του, που είναι ένοχοι, όπως τονίζει, επειδή θυσίασαν τη γερμανική κυριαρχία υπέρ μιας χώρας, των ΗΠΑ, «που θέλει να σκοτώσει την Γερμανία».
Το μέλλον της Γερμανίας βρίσκεται στην Ανατολή με την Ρωσία και την Κίνα, είπε ο Ρίτερ και έδειξε προς τους BRICS!
Δείτε το βίντεο:
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-DPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο εντείνει τον έλεγχό του στις πληροφορίες που δημοσιεύονται από τον Τύπο
- Παρέλαση των… ρομπότ στη Ρωσία, video
- Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έπνιξε την αδερφή του με σακούλα και παραδόθηκε
- Εικόνες – σοκ από το κέντρο της Αθήνας: Ανακοίνωση του Δήμου για πτώση δέντρων και τραυματίες
- Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί στο Σχολάρι
- Η Γερμανία κατά του μποϊκοτάζ του Ισραήλ: “Η Eurovision γεννήθηκε από τα ερείπια του πολέμου”
- Κατερίνη: Χειροπέδες σε εφοριακό που ζήτησε 1.000 ευρώ από φουρνάρισσα για να ακυρώσει πρόστιμο
- Γλυφάδα: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Φοίβης, λόγω ανατροπής γερανού
- Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στις 21 Σεπτεμβρίου – Αύριο η τελευταία έκλειψη της χρονιάς
- Τα τρία πιθανά κόμματα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω μέχρι τις εκλογές – Ποιός ο μεγάλος κίνδυνος
Κύρια Θέματα

















