Ο Μακρόν «αποκάλυψε» τα εδάφη που θα πάρουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία

Τα υπόλοιπα θα τα μοιραστούν οι διεθνιστές;

Σύμφωνα με την εφημερίδα L’Indépendant, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία. Αυτή είναι μια επιλογή σε περίπτωση που ρωσικά στρατεύματα προχωρήσουν προς την πρωτεύουσα Κίεβο ή το λιμάνι της Οδησσού, τονίζεται.

Κατά άλλους, ετοιμάζεται ειρήνη στην Ουκρανία και ενδεχομένως ο Μακρόν να όρισε με έμμεσο τρόπο, προκειμένου να μην φανεί σαν ήττα στην δυτική κοινή γνώμη, τα εδάφη που θα πάρει Ρωσία! Υπάρχει και η άποψη πως η Οδησσός παραμένει ακόμα ανοιχτό θέμα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα L’Indépendant , ο επικεφαλής του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος, Fabien Roussel,  δήλωσε μετά την συνάντησή του με τον Μακρόν, στο πλαίσιο της δεξίωσης των ηγετών των πολιτικών κομμάτων στις 7 Μαρτίου, ότι η προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων προς την ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο ή μια επίθεση των ρωσικών δυνάμεων προς το λιμάνι της Οδησσού είναι για τον Γάλλο πρόεδρο «κόκκινη γραμμή», ενώ θα μπορούσε να είναι λόγος για «παρέμβαση» χερσαίων στρατευμάτων του ΝΑΤΟ.

Επομένως, ο Μακρόν όρισε ως «κόκκινη γραμμή» για αποστολή γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία την προσπάθεια κατάληψης από τους Ρώσους του Κιέβου ή της Οδησσού!

Άρα, τα υπόλοιπα εδάφη οι Ρώσοι μπορούν να τα καταλάβουν ελεύθερα και δη αυτά ανατολικά του Δνείπερου (DNIPRO ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ) με πρώτο και καλύτερο το Χάρκοβο!!!!!

Άλλωστε τα χρήματα και τα όπλα τελειώνουν για τους Δυτικούς και δεν αποκλείεται, αν οι Ρώσοι συνεχίζουν έτσι να πάρουν ολόκληρη την χώρα! Τα δυτικά εδάφη των Ουκρανών, ενδεχομένως μοιραστούν σε άλλους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!

Ειδάλλως ο Μεντβέντεφ ετοιμάζεται, καθώς όχι μόνο έχει αποκαλέσει ολόκληρη την Ουκρανία «ΡΩΣΙΑ», αλλά απάντησε και στον Μακρόν γράφοντας:

«Ο Μακρόν δήλωσε: “Δεν υπάρχουν πλέον κόκκινες γραμμές, δεν υπάρχουν πλέον όρια” όσον αφορά την υποστήριξη της Ουκρανίας (Le Monde). Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία δεν έχει πλέον κόκκινες γραμμές για τη Γαλλία. Όλα επιτρέπονται εναντίον του εχθρού»!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-AP POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί