Νόμιζαν θα ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ τη Ρωσία;;; Πούτιν: «Ανακατευθύνω ΕΚΤΟΣ ΔΥΣΗΣ τις εξαγωγές ενέργειας»

Τα DEAL με Κίνα και Ινδία υπερκαλύπτουν την όποια «χασούρα»!

Απανωτά είναι τα «χαστούκια» στους ηγετίσκους-ΚΑΜΙΚΑΖΙ της Δύσης οι οποίοι περίμεναν να…καταστραφεί μέσα σε λίγες εβδομάδες η Ρωσία!

Ειδικά η Ευρώπη έχει πάθει ήδη την μεγαλύτερη ζημιά από τις κυρώσεις που έχει επιβάλει, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να σταματήσει η ροή του ρωσικού φυσικού αερίου!

Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό και τότε το πρόβλημα δεν θα το έχουν οι ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ Ρώσοι, αλλά οι υπερχρεωμένοι-εξαρτημένοι ενεργειακά Ευρωπαίοι!

«Η Ρωσία μπορεί εύκολα να ανακατευθύνει τις εξαγωγές των τεράστιων ενεργειακών της πόρων εκτός Δύσης σε χώρες που τις χρειάζονται πραγματικά», ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Βλαντίμιρ Πούτιν, τονίζοντας ότι θα αυξηθεί παράλληλα η εγχώρια κατανάλωση πετρελαίου, φυσικού αερίου και άνθρακα.

Eξάλλου ο μικρόκοσμος της Δύσης και ιδίως της Ευρώπης δεν μπορεί να συγκριθεί με το χάος της Κίνας και της Ινδίας, κράτη τα οποία έχουν ήδη ενδιαφερθεί για ασύλληπτες ποσότητες ρωσικών ορυκτών καυσίμων!

Πάνω σε αυτό ο Πούτιν αναφέρθηκε σε «νέες ευκαιρίες και επιλογές» που προκύπτουν μέσα από τις πρωτοφανείς αντιρωσικές κυρώσεις.

«Προκάλεσαν (σ.σ. οι κυρώσεις) έναν άνευ προηγουμένου πληθωρισμό στη Δύση».

Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ότι “μη φιλικές χώρες” κατέστρεψαν την εφοδιαστική αλυσίδα στις περιοχές της ρωσικής Αρκτικής και ότι ορισμένα κράτη δεν εκπληρώνουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

Μιλώντας σε συνάντηση με αξιωματούχους για να συζητήσουν την ανάπτυξη στη ρωσική Αρκτική, ο Πούτιν είπε ότι αυτό δημιούργησε προβλήματα για τη Ρωσία.

(ΦΩΤΟ:Video screenshot)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί