Νέο DRONE έστειλαν οι Αμερικανοί στην Μαύρη Θάλασσα κατά της ΡΩΣΙΑΣ: «Δεν σταματάμε»

Ο πόλεμος μοιάζει αναπόφευκτος αν συνεχιστεί όλο αυτό!!!

Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν την επανέναρξη πτήσεων με drone πάνω από την Μαύρη Θάλασσα, αγνοώντας το «καυτό κλίμα» που έχει προκύψει μετά την πτώση αμερικανικού μη επανδρωμένου έπειτα από παρέμβαση της Ρωσίας.

Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν την αποστολή του αναγνωριστικού drone RQ-4 Global Hawk στα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας μετά την συντριβή του MQ-9 Reaper, ανέφερε το Reuters.

Αξιωματούχοι του Πενταγώνου έχουν επανειλημμένα τονίσει ότι το περιστατικό με το Reaper δεν θα εμποδίσει την Ουάσιγκτον να πραγματοποιήσει τέτοιες αποστολές. Ως εκ τούτου, τα UAV των ΗΠΑ θα συνεχίσουν να προσπαθούν να πραγματοποιούν αναγνώριση και να μεταδίδουν πληροφορίες στο Κίεβο.

Παρά τις προκλήσεις των ΗΠΑ, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είπε ότι τα ρωσικά μαχητικά δεν χρησιμοποίησαν όπλα επί του σκάφους, δεν ήρθαν σε επαφή με το drone και επέστρεψαν με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της πατρίδας τους.

Το UAV MQ-9 Reaper, ωστόσο, παραβίασε τα όρια του προσωρινού καθεστώτος χρήσης του εναέριου χώρου, που καθορίστηκε κατά τη διάρκεια της συνθήκης αεράμυνας. Οι Ρώσοι έχουν διαμηνύσει πως άπαξ και οι Αμερικανοί τολμήσουν να «αγγίξουν» ρωσικό μαχητικό ξεκινάει ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

Το Reaper MQ-9 κατέπεσε στα διεθνή ύδατα στη Μαύρη Θάλασσα, αφού χτυπήθηκε, σύμφωνα με την Ουάσιγκτον, από ρωσικό καταδιωκτικό αεροσκάφοςΗ Μόσχα παραδέχεται ότι αναχαίτισε το drone με μαχητικά αεροσκάφη, αλλά αρνείται ότι υπήρξε οποιαδήποτε επαφή μεταξύ τους που θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρριψή του.

Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι το drone εισήλθε, από τα ανοικτά της Κριμαίας την οποία προσάρτησε το 2014, στην ζώνη αεροπορικού αποκλεισμού που έχει κηρύξει η ίδια μετά την εισβολή της στην Ουκρανία.

photo freepik

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί