Νέο αποκαλυπτικό βιβλίο για το ζεύγος Ντόναλντ – Μελάνια Τραμπ (BINTEO)

Oλοένα και περισσότερα βιβλία, με αποκαλύψεις για τη σχέση του προεδρικού ζεύγους των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν να αντιμετωπίσουν στον Λ. Οίκο. Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ αυτή τη φορά έχουν να αντιμετωπίσουν το βιβλίο της δημοσιογράφου της Washington Post, Μέρι Τζόρνταν το οποίο έχει τίτλο «The art of her deal». Στο βιβλίο αναφέρονται λεπτομέρειες για διάφορα […]

Oλοένα και περισσότερα βιβλία, με αποκαλύψεις για τη σχέση του προεδρικού ζεύγους των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν να αντιμετωπίσουν στον Λ. Οίκο.

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ αυτή τη φορά έχουν να αντιμετωπίσουν το βιβλίο της δημοσιογράφου της Washington Post, Μέρι Τζόρνταν το οποίο έχει τίτλο «The art of her deal».

Στο βιβλίο αναφέρονται λεπτομέρειες για διάφορα γεγονότα της κοινής ζωής του ζευγαριού, όπως η ανάγκη της Μελάνια να υπερασπιστεί τον ανδρισμό του Τραμπ -περιστατικό που συνέβη στην αρχή της σχέσης τους, πριν παντρευτούν.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου αναφέρεται η θέληση του Ντόναλντ Τραμπ να επιδεικνύει τη Μελάνια στον κόσμο, καλώντας την να κάνει «πασαρέλα», ενώ γίνεται και αναφορά στην ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι, όταν έγινε γνωστή η περιπέτεια του Ντόναλντ με την Στόρμι Ντάνιελς, πρώην «κουνελάκι» του Playboy.

Photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί