«ΡΙΞΤΕ ρωσικά αεροσκάφη»: Χάνουν την ψυχραιμία τους στις ΗΠΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Κατά αυτόν τον τρόπο, ο Τρίτος Παγκόσμιος είναι ζήτημα χρόνου και υπεύθυνες θα είναι οι ΗΠΑ...

Σε μια εμφάνισή του στο Hannity το βράδυ της Τρίτης, ο Αμερικανός γερουσιαστής, Λίντσεϊ Γκράχαμ, έδειξε πως στηρίζει την ιδέα της έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Αντιδρώντας στην προφανή κατάρριψη ενός μη επανδρωμένου αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους  πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα από δύο ρωσικά αεροσκάφη Su-27, ο Γκράχαμ πρότεινε την κατάρριψη οποιουδήποτε ρωσικού αεροσκάφους πλησιάζει ένα αμερικανικό μέσο πάνω από διεθνή ύδατα.

Δεν φτάνει δηλαδή που οι Αμερικανοί έχουν ξεκινήσει μέτωπο κατά της Ρωσίας δίπλα στα σύνορά της, παριστάνουν και το θύμα!!

«Λοιπόν, θα πρέπει να τους ζητήσουμε τον λόγο και να πούμε ότι, “Αν ποτέ πλησιάσετε ένα άλλο αμερικανικό μέσο που πετά σε διεθνή ύδατα, το αεροπλάνο σας θα καταρριφθεί”», δήλωσε ο Graham.

«Τι θα έκανε ο Ρόναλντ Ρίγκαν αυτή την στιγμή; Θα άρχιζε να καταρρίπτει ρωσικά αεροπλάνα εάν απειλούσαν τα περιουσιακά μας στοιχεία», πρόσθεσε.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι σε πολλαπλά μέτωπα, βρισκόμαστε σε μια επικίνδυνη κατάσταση», συνέχισε, τονίζοντας: «Η αδυναμία δημιουργεί πρόκληση».

Δείτε απόσπασμα:

photo freepik

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί