Μία ανάσα από τον Λευκό Οίκο οι αριστεροί! Ανατροπή ΚΑΙ στη Πενσυλβάνια! Επιτελείο Τραμπ: «Οι εκλογές ΔΕΝ τελείωσαν»

Όλα δείχνουν πως ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μετά το προσπέρασμα που έκανε στον Ντόναλντ Τραμπ στην πολιτεία της Τζόρτζια, ο Τζο Μπάιντεν τον πέρασε και στην Πενσιλβάνια και πλέον προηγείται με περίπου 6.000 ψήφους διαφορά, από εκεί που ήταν πίσω με 18.000 ψήφους λίγες ώρες νωρίτερα.

Η συγκεκριμένη πολιτεία δίνει 20 εκλέκτορες, κάτι που σημαίνει ότι ο Τζο Μπάιντεν, που έχει ήδη 253 εκλέκτορες (264 μαζί με την Αριζόνα στην οποία προηγείται για χιλιάδες ψήφους), αν κερδίσει την Πενσιλβάνια θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Θυμίζουμε πως το 98% των ψήφων έχουν ήδη καταμετρηθεί στην Πολιτεία της Τζόρτζια, με τον Τζο Μπάιντεν, από εκεί που το πρωί βρισκόταν πίσω για σχεδόν 600 ψήφους, να έχει πάρει την τελευταία ώρα προβάδισμα 1.097 ψήφων.

Ο ακροαριστερός υποψήφιος και πρώην αντιπρόεδρος επί διακυβέρνησης Ομπάμα θέλει μία ακόμη Πολιτεία (είτε την Τζόρτια, είτε την Πενσυλβάνια είτε ακόμη και τη Νεβάδα) προκειμένου να συμπληρώσει τον «μαγικό αριθμό» των 270 εκλεκτόρων!

.

Επιτελείο Τραμπ: «Οι εκλογές δεν τελείωσαν»

«Οι εκλογές δεν τελείωσαν. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, Πρόεδρος θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ», τόνισε σε ανακοίνωσή τους άνθρωποι από το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί