«Μαύρο» μπαϊράκι από την Ρωσία: Είμαστε η κιβωτός για μια παραδοσιακή κοινωνία

Την ώρα που η Ελλάδα και η Ευρώπη αλλάζουν...

Ενώ στην Δύση και στην Ελλάδα επικρατούν οι διεθνιστικές αρχές, η Ρωσία αποφασίζει να σηκώσει μπαϊράκι και να δείξει ακόμα μία φορά πως δεν θα συμβαδίσει με τις «επιταγές» των διεθνιστών, όσο στην εξουσία είναι ο Πούτιν και ο πολιτικός περίγυρός του.

Σε μια συνέντευξη με την Maria Butina, του προγράμματος του Russia Today «Δεν θα εγκαταλείψουμε τον λαό μας», η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα τονίζει την σημασία της Ρωσίας ως «κιβωτός» για τη διατήρηση των παραδοσιακών αξιών και πολιτισμών.

«Οι προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει η Ρωσία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την δέσμευση των επόμενων γενεών Ρώσων που ζουν στο εξωτερικό με τις αξίες, την γλώσσα και τον πολιτισμό τους, που χάνονται όλο και περισσότερο», είπε η Ζαχάροβα στο πλαίσιο της παλαιάς τάξης πραγμάτων, η οποία απειλείται από την νέα!

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών τονίζει την ανάγκη διατήρησης της συνοχής με τους συμμάχους των οποίων η θέση απειλείται από τις δυτικές πιέσεις, όπως δείχνει η κατάσταση στην Σερβία (σ.σ πρόσφατες αποτυχημένες διαδηλώσεις για να ρίξουν την κυβέρνηση). Επισημαίνει επίσης ότι η Ρωσία αποτελεί ολοένα και περισσότερο καταφύγιο για πολλούς ανθρώπους που θρηνούν για την παρακμή των παραδοσιακών αξιών στις πατρίδες τους.

Σημειώνεται πως, όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν προέτρεψε τις Ρωσίδες να κάνουν οκτώ ή περισσότερα παιδιά και να κάνουν τις πολύτεχνες οικογένειες «τον κανόνα» στην Ρωσία!

Σε ομιλία στο Παγκόσμιο Ρωσικό Λαϊκό Συμβούλιο στη ν Μόσχα ο Πούτιν είχε πει ότι η ενίσχυση του ρωσικού πληθυσμού θα είναι «ο στόχος μας για τις επόμενες δεκαετίες»:

«Πολλοί από τους ανθρωπους μας διατηρούν την παράδοση της οικογένειας, όπου μεγαλώνουν τέσσερα, πέντε ή περισσότερα παιδιά. Θυμηθείτε ότι στις ρωσικές οικογένειες οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας είχαν και 7 και 8 παιδιά.

Ας διατηρήσουμε και ας αναβιώσουμε αυτές τις παραδόσεις. Το να έχεις πολλά παιδιά, μια μεγάλη οικογένεια, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κανόνας, τρόπος ζωής για όλους τους ανθρώπους της Ρωσίας».

Και ο Πούτιν επιζητά ανοικτά την επιστροφή στις λεγόμενες «παραδοσιακές αξίες» (Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια) και την επιδίωξη άμεσης αύξησης του πληθυσμού!

Τα ίδια, σε ό,τι αφορά τον παγκόσμιο πληθυσμό, πρεσβεύει και ο Έλον Μασκ.

Οι δε διεθνιστές που έχουν ως «όχημά» τους τις δυτικές χώρες επιδιώκουν με κάθε μέσο την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, βάζοντας μπροστά κατά καιρούς διάφορους για να προπαγανδίσουν πως ο πλανήτης θα ήταν πολύ πιο «βιώσιμος» (λέξη-κλειδί) αν είχε πολύ λιγότερους ανθρώπους!

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ:

«Αφήστε τους να ανησυχούν οι ίδιοι για τον εαυτό τους. Τι θα φάνε αύριο, τι θα φορέσουν, τι θα οδηγήσουν. Όλοι τους (σ.σ. οι Ευρωπαίοι) έχουν πολλά προβλήματα. Ακόμα και μεγάλες ευρωπαϊκές οικονομίες δεν καλοπερνάνε. Εμείς έχουμε ανάπτυξη και εκείνοι βρίσκονται σε παρακμή», είχε τονίσει ο Ρώσος πρόεδρος! Πλέον αυτό αφορά και τον τομέα των αξιών!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί