Λευκός καρχαρίας κολυμπά δίπλα σε σέρφερ, που δεν τον έχουν αντιληφθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια αρκετά τρομακτική στιγμή κατέγραψε ένας 14χρονος, με drone, στη Νότια Αφρική. Ένας λευκός καρχαρίας κολυμπούσε κοντά σε σέρφερ, που δεν τον είχαν αντιληφθεί. Ο Ζαχ Μπέρμαν ήλπιζε να καταγράψει με το drone του έναν καρχαρία στο Plettenberg Bay. Ξαφνικά όμως τον είδε να κατευθύνεται προς μία ομάδα σέρφερ που ήταν στο νερό. Ο έφηβος […]

Μια αρκετά τρομακτική στιγμή κατέγραψε ένας 14χρονος, με drone, στη Νότια Αφρική.

Ένας λευκός καρχαρίας κολυμπούσε κοντά σε σέρφερ, που δεν τον είχαν αντιληφθεί. Ο Ζαχ Μπέρμαν ήλπιζε να καταγράψει με το drone του έναν καρχαρία στο Plettenberg Bay. Ξαφνικά όμως τον είδε να κατευθύνεται προς μία ομάδα σέρφερ που ήταν στο νερό.

Ο έφηβος φώναξε στον πατέρα του να βγάλει τους ανθρώπους από τη θάλασσα, ενώ συνέχισε να καταγράφει. «Ήταν πραγματικά τρομακτικό, να στέκομαι εκεί με το χειριστήριο και να παρακολουθώ αυτόν τον καρχαρία να πηγαίνει προς τους σέρφερ. Πραγματικά, δεν ξέρεις τι να κάνεις», παραδέχθηκε το αγόρι.

Στο βίντεο που τράβηξε ο 14χρονος, ο λευκός καρχαρίας κολυμπά κοντά στους σέρφερ, οι οποίοι περιμένουν το ιδανικό κύμα. Κάποια στιγμή ένας από αυτούς που ήταν στο σημείο- που έκανε κανό- παραλίγο να συγκρουστεί μαζί του και ειδοποιεί τους άλλους, οι οποίοι όσο πιο γρήγορα μπορούν απομακρύνονται.

Όταν βγήκαν στην ακτή, ο Ζαχ τους έδειξε το βίντεο. «Ήταν εμβρόντητοι. Ήταν απολύτως σοκαρισμένοι», περιέγραψε το αγόρι. Πάντως, η Σάρα Αντρεότι- ειδική για τους καρχαρίες από το Κέιπ Τάουν- δήλωσε ότι αυτό το βίντεο δείχνει πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται ιδιαίτερα τον λευκό καρχαρία. «Είναι ένα καλό παράδειγμα που δείχνει ότι ο άνθρωπος δεν είναι μέρος της διατροφής του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από Times /lifo/ photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί