Ζαχάροβα για δίωξη Τραμπ: «Στις ΗΠΑ ούτε οι πρόεδροι δεν αισθάνονται ασφαλείς»

Πληρωμένη απάντηση.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, σχολίασε την ποινική δίωξη στον τέως πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ με το χαρακτηριστικό καυστικό της ύφος.

Μάλιστα συνέδεσε την εξέλιξη αυτή με το κατασκοπευτικό θρίλερ με πρωταγωνιστή έναν Αμερικανό δημοσιογράφο στη Μόσχα, επικαλούμενη τη δήλωση του αξιωματούχου του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι ότι όλοι οι Αμερικανοί που βρίσκονται στη Ρωσία πρέπει να αναχωρήσουν αμέσως από τη χώρα.

«Ο Τζον Κίρμπι, ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, έκανε μια ακόμη δήλωση ότι οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι φέρεται να μην αισθάνονται ασφαλείς στη Ρωσία καθώς μπορεί να κινδυνέψουν με φυλάκιση. Τζον, στις Ηνωμένες Πολιτείες ακόμη και οι πρόεδροι των ΗΠΑ δεν αισθάνονται ασφαλείς, καθώς μπορεί κινδυνέψουν με φυλάκιση» ανέφερε δηκτικά η Μαρία Ζαχάροβα.

Η ποινική δίωξη του τέως προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι ένα «εσωτερικό» θέμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, και όχι ένα θέμα που θα σχολιάσει η Ρωσία, είχε σχολιάσει με τη σειρά του ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

(φωτο:pixabay)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί