Τρόμος στο Παρίσι με δράστη που φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ»

Ένας άνθρωπος πέθανε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν στο κέντρο του Παρισιού το βράδυ του Σαββάτου από επίθεση που πραγματοποίησε ένας άγνωστος με μαχαίρι και σφυρί.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με αστυνομική πηγή, στη διάρκεια των επιθέσεών του, φώναζε «ο Θεός είναι μεγάλος» (Allahou Akbar).

«Ένας νεκρός, ένας τραυματίας μετά τις επιθέσεις δράστη σε περαστικούς στο κέντρο του Παρισιού», είναι το μήνυμα που ανάρτησε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλ Νταρμανέν στο Twitter, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης.

Το θύμα της επίθεσης βρέθηκε σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή στη γέφυρα Bir-Hakeim, μεταξύ του 15ου και 16ου διαμερίσματος του Παρισιού, λίγο πριν τις 22:00, δήλωσε αστυνομική πηγή στη Le Parisien. Πέθανε από τραύμα με μαχαίρι στην πλάτη και τον ώμο.

Το δεύτερο θύμα τραυματίστηκε με σφυρί στο κεφάλι. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, περπατούσε με τη γυναίκα και το παιδί του όταν ο δράστης ήρθε πίσω του και τον χτύπησε.

Κατά τη σύλληψή του, ο δράστης απείλησε την αστυνομία με ένα σφυρί. Στη συνέχεια, η αστυνομία χρησιμοποίησε ηλεκτρικό όπλο δύο φορές για να ακινητοποιήσει τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο Avenue du Parc de Passy.

(newsbeast = freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί