λόγω σεξουαλικής επίθεσης στην οποία προέβη μέσα στο σπίτι του, στο κάστρο Γκλάμις στη Σκωτία.
Ο 34χρονος Σάιμον Μπόους-Λιόν καταχωρήθηκε επίσης στο μητρώο των ατόμων που έχουν διαπράξει σεξουαλική επίθεση, μετά το συμβάν που έγινε τον Φεβρουάριο του 2020.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun», ο ξάδερφος της βασίλισσας μπήκε στο υπνοδωμάτιο 26χρονης γυναίκας που βρισκόταν στο κάστρο του, και άρχισε να την πιάνει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πλούσιος γαιοκτήμονας και μέλος της βασιλικής οικογένειας παραδέχθηκε την ενοχή του σχετικά με την επίθεση.
Σε δήλωση έξω από το δικαστήριο, αφού ομολόγησε την ενοχή του τον περασμένο μήνα, ο Μπόους-Λιόν δήλωσε «πολύ ντροπιασμένος» για τις πράξεις του οι οποίες προκάλεσαν «τόση ταλαιπωρία σε μια φιλοξενούμενη στο σπίτι μου». Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι «είχε μεθύσει υπερβολικά» εκείνο το βράδυ.
(sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ακόμα ένα δυστύχημα με νεκρό και τρεις τραυματίες στην Αθήνα
- Προελάσεις σε όλα τα μέτωπα για τους Ρώσους! Τι είπε ο Γκεράσιμοφ
- ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Πρέπει να αποτελέσει πολιτικά παρελθόν»
- «Έκοψαν» εκπομπή διεθνιστή παρουσιαστή στις ΗΠΑ μετά από σχόλια για τον Κερκ, video
- Τι είπαν ο Κάρολος με τον Τραμπ;
- Δίχως τέλος το δράμα των Παλαιστίνιων: Άρον άρον εγκαταλείπουν την πόλη της Γάζας
- Ξεκινά «μάχη»! Ο Τραμπ χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση» το κίνημα «Antifa»
- Το παραδέχθηκε και Πολωνός Υπουργός: «Πύραυλος F-16, όχι ρωσικό drone, έπληξε σπίτι»
- Ο Σουηδός που χορεύει “Στης Πάργας τον ανήφορο” και απορεί με τα ελληνικά διόδια! vid
- Απίθανος Τζόκοβιτς: Εντυπωσιάστηκε από Ελληνίδα που του μίλησε σέρβικα! vid