αφού ο συντονιστής των αμερικανικών υπηρεσιών Πληροφοριών κατηγόρησε τη Ρωσία και το Ιράν ότι απέκτησαν προσωπικά δεδομένα Αμερικανών ψηφοφόρων προκειμένου να τους επηρεάσουν ενόψει των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.
“Εξαπολύονται καθημερινά κατηγορίες, είναι όλες τους εντελώς αβάσιμες”, τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ μιλώντας σε δημοσιογράφους.
“Μπορούμε να το σχολιάσουμε λέγοντας ότι είναι λυπηρό”, πρόσθεσε όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες της Ουάσινγκτον.
Ο συντονιστής των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών Τζον Ράτκλιφ κατηγόρησε χθες Τετάρτη τη Ρωσία και το Ιράν ότι απέκτησαν προσωπικά δεδομένα Αμερικανών ψηφοφόρων και αποπειράθηκαν να τους εκφοβίσουν, να τους επηρεάσουν ενόψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.
Μόσχα και Τεχεράνη επιδίδονται «σε συγκεκριμένες ενέργειες για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη όσον αφορά τις εκλογές μας (…) Μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεδομένα εκλογικών καταλόγων αποκτήθηκαν από το Ιράν και, χωριστά, από τη Ρωσία», εξήγησε ο Ράτκλιφ.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Ευγένιο
- Πλεύρης: Η Κρήτη θα αποσυμφορηθεί τις επόμενες ημέρες
- Σε κάθειρξη 18,5 ετών καταδικάστηκε ένας Ρώσος για συνεργασία με “φιλοουκρανική” οργάνωση
- Έρχεται αποχώρηση-«βόμβα» από τη Eurovision λόγω Ισραήλ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
- Champs-Élysées – Παρίσι: Το 20% των ακινήτων της «ωραιότερης λεωφόρου του κόσμου» ανήκει στο Κατάρ
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στο κόμμα της ΝΔ!
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
Κύρια Θέματα

















