Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε το Κίεβο για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» για τη συμπεριφορά του σε σχέση με τις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, οι οποίες κήρυξαν την ανεξαρτησία τους από την Ουκρανία πριν από περίπου 8 χρόνια.
Απευθυνόμενος στο 10ο Διεθνές Νομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης την Πέμπτη, ο Πούτιν μίλησε επίσης για την «ενεργό ανάδυση» ενός πολυπολικού κόσμου, προσθέτοντας ότι οι χώρες που προσηλυτίζουν τη δική τους εξαιρετικότητα τείνουν να καταπατούν τα δικαιώματα των πολιτών τους.
Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα αγωνιστεί για μια πιο δημοκρατική παγκόσμια τάξη και είναι ανοιχτή σε κάθε διάλογο σχετικά με τη διεθνή σταθερότητα, τον αφοπλισμό και το εμπόριο.
(φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









