Πούτιν: Η νίκη μας στην Ουκρανία είναι βέβαιη

«Δεν έχω καμία αμφιβολία».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε σήμερα ενώπιον εργατών κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο όπλων στην γενέτειρα του, την Αγία Πετρούπολη.

Η ομιλία μεταδόθηκε από την τηλεόραση και εκεί ο πρόεδρος της Ρωσίας φάνηκε να λέει στους εργάτες και στους δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο, ότι «Η νίκη είναι βέβαιη και αναπόφευκτη στην Ουκρανία. Δεν έχω αμφιβολία για αυτό».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, τόνισε επίσης ότι αυτό που θα μπορούσε να βοηθήσει τη Ρωσία στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι:

«η ενότητα του ρωσικού λαού, το θάρρος και ο ηρωισμός των στρατιωτών μας και προφανώς η δουλειά του στρατιωτικοβιομηχανικού τομέα μας».

Τόνισε ότι καθένας από αυτούς τους δεσμούς: βιομηχανία, κατάσταση των δημόσιων οικονομικών, κοινωνική σφαίρα, υποστήριξη για οικογένειες, υγειονομική περίθαλψη – δημιουργεί τη βάση για την αποτελεσματική ανάπτυξη της Ρωσίας και τη νίκη της.


Ο Πούτιν σημείωσε επίσης ότι οι σημερινές αρχές στο Κίεβο δοξάζουν τον Στέπαν Μπαντέρα , ο οποίος ήταν συνεργός του Χίτλερ, και ο ουκρανικός στρατός συνεχίζει την πρακτική των αποσπασμάτων, την εκτέλεση αμάχων στο Ντονμπάς και τις παρακείμενες περιοχές.


Για αυτούς τους λόγους, το σημερινό καθεστώς στην Ουκρανία μπορεί να ονομαστεί νεοναζιστικό, συνέχισε ο πρόεδρος. Τόνισε ότι η Ρωσία δεν μπορεί παρά να υπερασπιστεί με τη βοήθεια των ενόπλων δυνάμεών της εκείνους τους ανθρώπους που θεωρούν τους εαυτούς τους μέρος της ρωσικής κουλτούρας, φυσικούς ομιλητές της ρωσικής γλώσσας, «το εκτιμούν αυτό όσο εκτιμούν τον πολιτισμό και την παράδοσή τους».

(scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί