Τη δολοφονία ενός 64χρονου Αγγλοκύπριου, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί εδώ και περίπου δέκα ημέρες, εξετάζει η κυπριακή αστυνομία.
Μέλη της αστυνομίας Λάρνακας μετέβησαν χθες, σύμφωνα με το philenews, σε λυόμενο στην ορεινή περιοχή Λευκάρων όπου διέμενε ο άνδρας και τον εντόπισαν σε προχωρημένη σήψη.
Στο σώμα του εντοπίστηκαν ύποπτα σημάδια με αποτέλεσμα να κληθούν ιατροδικαστές.
Μετά από αυτοψία στο σημείο εγέρθηκαν υποψίες για δολοφονία οπότε αποφασίστηκε η νεκροτομή στη σορό του 64χρονου, οπότε και διαπιστώθηκε πως έφερε πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη του.
Μετά από έρευνες και ανακρίσεις στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, ο 25 ετών γιος του που διαμένει στα Πάνω Λεύκαρα, επιβεβαίωσε ότι προμελετημένα σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9 Αυγούστου, λόγω οικογενειακών διαφορών.
Ο 64χρονος διέμενε μόνος του τα τελευταία επτά χρόνια επειδή είχε διαφορές με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.
Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.
(Sputniknews – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Η Σοφία Βέμπο «επιστρέφει» στη Λ. Νίκης, στο χώρο όπου ξεκίνησε να τραγουδά
- Σοκ στο Αζερμπαϊτζάν: Νύφη αυτοκτόνησε μετά τα σχόλια των πεθερικών της για το «προκλητικό» νυφικό της,vid
- Η πρόεδρος του Μεξικού δήλωσε ότι συμφώνησε με τον Τραμπ να παρατείνουν την προθεσμία για τις εμπορικές συναλλαγές
- Σε αυτό συμφωνούν όλοι! Η Ρωσία τι θα κάνει όμως στο τέλος;
- 28η Οκτωβρίου: Στη Θεσσαλονίκη για τη στρατιωτική παρέλαση Μητσοτάκης – Δένδιας
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Προτιμώ να πεθάνω» παρά να χρησιμοποιήσω AI στις ταινίες μου
- Ισραήλ: Η Χαμάς πρέπει να επιστρέψει όλες τις σορούς των ομήρων, σύμφωνα με το Φόρουμ των Οικογενειών
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ:13 συνολικά οι προσωρινά κρατούμενοι για εγκληματική οργάνωση – Ελεύθερος ο λογιστής
- Κυψέλη: Χειροπέδες σε 37χρονο που απείλησε με πιστόλι γυναίκα μέσα σε κατάστημα
- Παράταση έως 30 Οκτωβρίου για υποβολή των «Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής» Σεπτεμβρίου 2025









