• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Λάρι Κινγκ μιλά για την απώλεια των παιδιών του: «Κανένας πατέρας δεν πρέπει να θάβει τα παιδιά του»

Ο Λάρι Κινγκ μιλά για την απώλεια των παιδιών του: «Κανένας πατέρας δεν πρέπει να θάβει τα παιδιά του»

Τον θάνατο δύο παιδιών του θρηνεί ο θρυλικός παρουσιαστής Λάρι Κινγκ.

Ο 86χρονος παρουσιαστής έσπασε την σιωπή του για τον θάνατο του γιου του Άντι και της κόρης του Κάια, που πέθαναν με διαφορά 23 ημερών ο ένας από τον άλλον. Ο Άντι, που πέθανε ξαφνικά ήταν 65 ετών και η Κάια, που έχασε την μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, ήταν 51 χρονών.


«Με μεγάλη θλίψη και συντετριμμένος θέλω να επιβεβαιώσω την πρόσφατη απώλεια δύο παιδιών μου, του Άντι Κινγκ και της Κάια Κινγκ. Και οι δύο ήταν πολύ καλές και ευγενικές ψυχές και θα μας λείψουν πολύ» έγραψε ο Λάρι Κινγκ στο Facebook.

«Ο Άντι πέθανε απροσδόκητα από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου και η Κάια πέθανε στις 20 Αυγούστου, λίγο μετά την διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα» πρόσθεσε. «Η απώλειά τους με συνέτριψε. Κανένας πατέρας δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του. Η οικογένειά μου κι εγώ, σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Αυτή την στιγμή, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε. Σας ευχαριστώ που το σέβεστε αυτό».

Άλλα 3 παιδιά έχει ο Λάρι Κινγκ
Ο Λάρι Κινγκ είχε αποκτήσει την κόρη του Κάια με την πρώην σύζυγό του Αλέν Άκινς. Υιοθέτησε τον Άντι, γιο της Άκινς από προηγούμενη σχέση, όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1961. Χώρισαν το 1963 και ξαναπαντρεύτηκαν το 1967 για να πάρουν οριστικά διαζύγιο το 1972.

Ο διάσημος παρουσιαστής έχει επίσης άλλα τρία παιδιά, τον Λάρι Κινγκ Τζούνιορ με την πρώην σύζυγό του Ανέτ Καγιέ, και τους Κάνον και Τσανς με την πρώην σύζυγό του Σον Κινγκ. Οι θάνατοι των δύο παιδιών του, έρχονται σε μια δύσκολη χρονιά για τον Λάρι Κινγκ που υπέστη ένα σχεδόν μοιραίο εγκεφαλικό επεισόδιο τον Μάιο.

(iefimerida – φωτο:screenshot)