«Ζητώ επίσης συγγνώμη για την κατάσταση στην οποία έχω θέσει τη βασιλική οικογένεια, ειδικά τον βασιλιά και τη βασίλισσα», δήλωσε η Μέτε-Μάριτ σε ανακοίνωση που δημοσίευσε το παλάτι.
Νέα αρχεία που σχετίζονται με τον Έπσταϊν και δημοσιεύθηκαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή περιελάμβαναν εκτεταμένη αλληλογραφία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ της Μέτε-Μάριτ και του Έπστιν, αφότου κρίθηκε ένοχος για σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών το 2008.
Το Σάββατο, η πριγκίπισσα διάδοχος είχε ήδη ζητήσει συγγνώμη για τις επαφές της με τον Έπσταϊν τα χρόνια μετά το 2008, δηλαδή αφού αυτός ο τελευταίος είχε κριθεί ένοχος για σεξουαλικά εγκλήματα.
Η Μέτε-Μάριτ είχε ζητήσει το Σάββατο συγγνώμη για τις σχέσεις της με τον Έπστιν, λέγοντας ότι επέδειξε κακή κρίση.
Η Νορβηγία ετοιμάζεται να ξεκινήσει έρευνα για τυχόν σχέσεις του πρώην υπουργού της των Εξωτερικών με τον Τζέφρι Έπσταϊν.
Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-US ATTORNEY SDNY photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έβδομος αμερικανός στρατιωτικός νεκρός στον πόλεμο εναντίον του Ιράν
- Σε αιματηρό φαύλο κύκλο η Μ. Ανατολή – Πάνω από μισό εκατομμύριο οι εκτοπισμένοι στον Λίβανο
- Μ. Χαρακόπουλος για την Ημέρα της Γυναίκας: Ηρωίδες οι γυναίκες στο Ιράν που βγάζουν τη μαντίλα
- Εκλογές στη Βάδη-Βυρτεμβέργη: Προβάδισμα των Πρασίνων δείχνουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα
- Ο πόλεμος θα διαρκέσει «πολύ καιρό ακόμη», λέει ο αρχηγός του ισραηλινού γεν. επιτελείου
- Η Τεχεράνη υπέδειξε ότι ο γιος του Χαμενεΐ επελέγη ως ανώτατος ηγέτης
- Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στη Σητεία – Σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
- «Να σταματήσει ο τρομερός θόρυβος που προκαλούν οι βόμβες και τα όπλα» ζήτησε ο πάπας Λέων ΙΔ’
- Πέντε πτήσεις από την Κύπρο έφθασαν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης
- Το Ισραήλ λέει ότι έπληξε το γενικό επιτελείο αεροδιαστημικής δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης









