Μόσχα: Οι δυτικές κυρώσεις πλήττουν αυτούς που τις επιβάλλουν

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν έχει φθάσει σε αδιέξοδο,

σχολίασε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ερωτηθείς από δημοσιογράφους για σχετική δήλωση του αρχηγού του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, στρατηγού Βαλέρι Ζαλούζνι.

Όπως είπε ο Πεσκόφ, όλοι οι στόχοι της Μόσχας θα επιτευχθούν και είναι παράλογο να μιλάει το Κίεβο για νίκη επί της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης.

“Το καθεστώς του Κιέβου έπρεπε εδώ και καιρό να αντιληφθεί ότι ακόμη και να μιλάμε για κάποιου είδους προοπτική νίκης επί του πεδίου είναι παράλογο. Όσο νωρίτερα το αντιληφθεί αυτό το καθεστώς του Κιέβου, τόσο νωρίτερα θα προκύψουν κάποιες προοπτικές”, είπε ο Πεσκόφ.

Ο Πεσκόφ έκανε το παραπάνω σχόλιο απαντώντας σε ένα άρθρο του Ζαλούζνι στον Economist στο οποίο γράφει ότι ο πόλεμος κινείται προς ένα νέο στάδιο στασιμότητας και φθοράς των συγκρούσεων, μια φάση που θα μπορούσε να επιτρέψει στη Μόσχα να ανασυντάξει τις στρατιωτικές της δυνάμεις.

Σε ερώτηση σχετική με το νέο πακέτο αμερικανικών κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας, οι λεπτομέρειες του οποίου αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα σήμερα, ο Πεσκόφ απάντησε ότι αυτές πλήττουν εκείνους που τις επιβάλλουν και εκτίμησε ότι θα επιβληθούν και άλλες στο μέλλον.

(απεμπε – φωτο:freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί