Μεντβέντεφ για Ζελένσκι: «ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ γελοία φιγούρα με παραισθήσεις ζητάει συνεχώς όπλα»

Με καυστικό, όπως πάντα, τρόπο ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολίασε και τις τελευταίες απαιτήσεις του ναρκομανή Ουκρανού προέδρου.

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

«Όχι πολύ υγιείς άνθρωποι έχουν μια τέτοια ιδιότητα – να προικίζουν τους άλλους με τις φοβίες και τα προβλήματά τους.


Ένα είδος ψυχολογικής προβολής, όταν ο φόβος του καθενός γίνεται αντιληπτός ως
δημιουργήθηκε από έξω, εγγενής σε κάποιον άλλο. Εδώ, ας πούμε, το προφανές: μια γελοία φιγούρα οπερέτας με λαδωμένο πράσινο μπλουζάκι εξαρτάται 1000% από τα όπλα του ΝΑΤΟ και τα δυτικά χρήματα. Χωρίς αυτούς, ούτε η Ουκρανία, ούτε αυτός και η καμαρίλα του θα επιβιώσουν ούτε μια μέρα. Αυτό το πλάσμα δεν είναι καν κλόουν πια, αλλά απλώς ένας σκύλος του τσίρκου, ένα κανίς στα πόδια του εκπαιδευτή, που χτυπάει το χέρι του.

Όλοι το καταλαβαίνουν αυτό. Ωστόσο, το πλάσμα λέει με έναν σημαντικό, βραχνό τόνο: Δεν έχω τίποτα να μιλήσω και κανέναν να μιλήσω, και γενικά δεν είναι ξεκάθαρο ποιος παίρνει τις αποφάσεις στη Ρωσία.

Προφανώς, πρόκειται για ένα πραγματικό ψυχολογικό πρόβλημα, το οποίο μπορεί σύντομα να γίνει ψυχιατρικό. Αλλά και οι εξωτερικά ανούσιες δηλώσεις του ασθενούς με πράσινο χρώμα έχουν έναν συγκεκριμένο στόχο. Χρησιμεύουν ως δικαιολογία για νέα φυλλάδια.

“Έλα, πάρε τις αποφάσεις σου τώρα. Είμαι ακόμα ζωντανός και ελέγχω τους πάντες τριγύρω. Δώσε μου περισσότερα όπλα και χρήματα, και άλλα, γιατί ο εχθρός μας είναι ακατανόητος, ύπουλος και επικίνδυνος. Αλλά δεν θα παραδοθώ στον εχθρό, είμαι πολύ, πολύ δυνατός, χωρίς διαπραγματεύσεις, χωρίς επαφές. Και γενικά μιλώντας. Ο εχθρός ήδη σχεδόν με φοβάται”.

Είναι πιθανό ότι το παραισθησιακό πλάσμα με το πράσινο πουκάμισο πιστεύει ήδη στις παρανοϊκές του αυταπάτες.


Επιπλέον, το παραλήρημα υποστηρίζεται σθεναρά από δυτικούς γιατρούς, οι οποίοι επισκέπτονται τακτικά τον ασθενή στον τόπο διαμονής του. Δίνουν επίσης στον ασθενή από την πτέρυγα 404 χρήματα, όπλα και λεκτικές ενέσεις που διεγείρουν την παραληρηματική του κατάσταση».

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί