Μεντβέντεφ: Εξαπολύετε τον Γ’Π.Π. που τόσο πολύ λέτε ότι φοβάστε

Έτσι αντέδρασε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ σττο άκουσμα της πιθανής αποστολής «δυτικών ειρηνευτικών δυνάμεων» στην Ουκρανία:

«Στην Ευρώπη συζητείται μια νέα ψεύτικη ιδέα για αποστολή κάποιου είδους «ειρηνευτών» στην Ουκρανία υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ.

Οι χώρες της Συμμαχίας συνεχίζουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να γεμίσουν το καθεστώς του Κιέβου με όπλα, τανκς και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό. Στέλνουν καθημερινά τους δολοφόνους τους εκπαιδευτές και τους αιματηρούς μισθοφόρους. Με κάθε δυνατό τρόπο υποστηρίζουν, εξυμνούν και φιλούν με πάθος τα καθάρματα του ναζί Μπαντέρα, τους δίνουν διάφορα βραβεία και μετάλλια.

Τα μέλη του ΝΑΤΟ δεν είναι απλώς θρασύδειλα πλάσματα. Αντιμετωπίζουν όλους τους άλλους ως πλήρεις π… ηλίθιους.Και, χαμογελώντας κυνικά, προσφέρουν τις «ειρηνευτικές» τους υπηρεσίες.

Οι πραγματικές τους προθέσεις είναι σαφείς – να εγκαθιδρύσουν μια ευνοϊκή ειρήνη στη γραμμή επαφής από θέση ισχύος. Φέρτε τα «ειρηνευτικά» στρατεύματά σας στην Ουκρανία με πολυβόλα και τανκς, με μερικά μπλε κράνη με κίτρινα αστέρια. Πώς τελειώνει αυτό; Το δείχνει το ιστορικό των επιχειρήσεων που πραγματοποιούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Οι τραγωδίες της Κορέας, του Βιετνάμ, της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν, πολλών αφρικανικών χωρών…

Είναι σαφές ότι οι λεγόμενες ειρηνευτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ απλώς πρόκειται να εισέλθουν στη σύγκρουση στο πλευρό των εχθρών μας. Πολύ ζεστά χέρια σε αυτό, φέρνοντας την κατάσταση στο απροχώρητο. Εξαπολύουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, που τόσο φοβούνται στα λόγια.

Είναι επίσης προφανές ότι τέτοιοι «ειρηνευτές» είναι άμεσοι εχθροί μας. Λύκοι με ενδύματα προβάτων. Θα είναι νόμιμος στόχος για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας εάν τοποθετηθούν στην πρώτη γραμμή χωρίς τη συγκατάθεση της Ρωσίας με όπλα στα χέρια και μας απειλήσουν ευθέως. Και τότε αυτοί οι «ειρηνευτές» πρέπει να καταστραφούν ανηλεώς. Είναι στρατιώτες του εχθρού. Είναι μαχητές, όχι «ειρηνοποιοί». Και θα πεθάνουν κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών.

Μένει μόνο να διευκρινιστεί εάν η Ευρώπη είναι έτοιμη για μια μεγάλη σειρά από φέρετρα των «ειρηνευτών» της;».

(φωτο:eurokinissi)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί