Μεντβέντεφ: «Αν χρειαστεί θα φτάσουμε μέχρι το Κίεβο και το Λβιβ»

«Πρέπει να εξολοθρεύσουμε αυτή τη μολυνση».

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας μπορεί να κληθούν να προελάσουν μέχρι το Κίεβο, ακόμη κι ως τη Λβιβ (δυτική Ουκρανία), δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβιέντεφ σε συνέντευξή του που μεταδίδεται σήμερα από ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, ανάμεσά τους το κρατικό πρακτορείο RIA.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Αν χρειαστεί να πας στο Κίεβο, θα πας στο Κίεβο, αν χρειαστεί να πας στη Λβιβ, θα πας στη Λβιβ για να εξολοθρεύσεις αυτή τη μόλυνση», είπε ο κ. Μεντβιέντεφ, ο οποίος είναι σήμερα αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ρωσίας.

«Πετάξτε έξω όλους τους ξένους που βρίσκονται κοντά στα εδάφη μας, δημιουργήστε μια λωρίδα γης που δεν θα επιτρέπεται η χρήση κανενός είδους όπλων που λειτουργούν σε μεσαίες και μικρές αποστάσεις, δηλαδή 70-100 χιλιόμετρα», είπε σε συνέντευξή του σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης. , συμπεριλαμβανομένων των ειδήσεων RIA.

Ο Μεντβέντεφ θεωρεί ακατάλληλο να μιλήσει για το χρονοδιάγραμμα της ειδικής επιχείρησης:

«Υπάρχουν πολλοί παράγοντες εδώ. Μόνο ο ανώτατος διοικητής (σ.σ. ο Πούτιν) μπορεί να δώσει εκτιμήσεις για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα».

(eurokinissi photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί