Με τον ίδιο τον Βλαντιμίρ Πούτιν να δηλώνει σε διάγγελμά του πως ο πόλεμος στην Ουκρανία αποκτά χαρακτηριστικά «παγκόσμιας σύγκρουσης», το φάσμα ενός Γ’Π.Π. πλανάται μετά από δεκαετίες πάνω από τον πλανήτη.
Τα τελευταία γεγονότα με τις δοκιμές νέων υπερηχητικών όπλων από τη Ρωσία σε συνδυασμό με τα χτυπήματα αμερικανικών πυραύλων σε ρωσικά εδάφη οδήγησαν πολλούς στα social media να αναπαράγουν ένα παλιότερο κωμικό απόσπασμα από το Comedy Central.
Υποτίθεται πως την ώρα που σκάει ένας (ρωσικός;;;) πυρηνικός πύραυλος πάνω από αμερικανική πόλη, ο «πρωταγωνιστής» κάθεται και πίνει.. ξέγνοιαστος τον καφέ του.
«Οι Αμερικανοί μοιράζονται μεταξύ τους το παρακάτω βίντεο βρίζοντας τον Μπάιντεν», γράφουν ειρωνικά στα social media.
ΦΩΤΟ:Freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για πιθανή έκδοση του ψηφιακού ευρώ το 2029 μιλάει ο Πιερρακάκης
- Βία δίχως τέλος – Επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο έξω από σχολείο στον Αγ. Παντελεήμονα
- Τρομερά κύματα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη – Βαρύς ο φόρος αίματος για τους Ιρανούς, vid
- Παραλογισμός! Η ακραία τάση που έχουν “επινοήσει” οι νέοι στην Κίνα για να μην παίρνουν επιπλέον θερμίδες, Vid
- Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα ως υπόπτους για διενέργεια κατασκοπείας για λογαριασμό της Κίνας
- Νέο πλήγμα σε εμπορικό πλοίο που βρισκόταν στο στενό του Ορμούζ
- Πρωθυπουργός Βατικανού: «Αν αναγνωριστεί το δικαίωμα στον προληπτικό πόλεμο, όλος ο πλανήτης θα κινδυνεύσει με ανάφλεξη»
- Reuters: Αμερικανικό το υποβρύχιο που έπληξε το ιρανικό πολεμικό πλοίο ανοικτά της Σρι Λάνκα
- Ενίσχυση επενδύσεων σε 4 πεδία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Δ. Μακεδονίας
- Αυξημένη κατά 13,1% η επιβατική κίνηση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον Φεβρουάριο – Πόσοι επιβάτες διακινήθηκαν









