Κρεμλίνο: «Έχουμε πόλεμο με τη Δύση που θα διαρκέσει πολύ καιρό»

Μέχρι άραγε να φτωχοποιηθούν απόλυτα οι πάντες;;;

O εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ υποστήριξε την Τετάρτη ότι ο αγώνας της Ρωσίας με τη Δύση είναι «ένας πόλεμος με την ευρεία έννοια» και προειδοποίησε ότι είναι βέβαιο ότι θα διαρκέσει.

«Αν εννοείτε, ας πούμε, πόλεμο σε ένα ευρύ πλαίσιο – μια αντιπαράθεση με εχθρικά κράτη, με μη φιλικές χώρες, έναν υβριδικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει εναντίον της χώρας μας – είναι βέβαιο ότι θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα».

«Πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί, σίγουροι για τον εαυτό μας -συγκεντρωμένοι και ενωμένοι γύρω από τον πρόεδρο», είπε σε συνέντευξη Τύπου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει η «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» και εάν υπήρχε πιθανότητα να τελειώσει φέτος.

Σχετικά δε με την πρόοδο στις πολεμικές επιχειρήσεις, ξεκαθάρισε ο Πεσκόφ, μόνο οι ενδιαφερόμενες αρχές, όπως το υπουργείο Άμυνας, είναι σε θέση να σχολιάσουν.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας αναφερόμενος στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ στον πόλεμο δήλωσε:

«Το ΝΑΤΟ που πραγματικά πολεμά στο πλευρό του καθεστώτος του Κιέβου, δεν μπορεί να εμπλακεί περισσότερο σε αυτή τη σύγκρουση».

(φωτο:freepik)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί