Κίεβο: «Ο Πούτιν δεν πήγε στις εμπόλεμες ζώνες, ήταν σωσίας του»

Το Κίεβο αμφισβήτησε την ανακοίνωση κατά την οποία ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε πρόσφατα ξανά εμπόλεμες ζώνες στην Ουκρανία, υποστηρίζοντας ότι δεν πήγε ο ίδιος, αλλά σωσίας του.

«Αυτός δεν ήταν ο αληθινός Πούτιν», δήλωσε σε κανάλι της Ουκρανίας ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Ολεξίι Ντανίλοφ, χωρίς να δώσει κάποια απόδειξη. «Για να μιλήσεις με τον αληθινό Πούτιν, πρέπει να είσαι σε απομόνωση 10 ως 14 ημέρες», συνέχισε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του Κρεμλίνου που δημοσιοποιήθηκε προχθές Τρίτη, ο ρώσος πρόεδρος ταξίδεψε πρόσφατα στην εμπόλεμη ζώνη στην Ουκρανία, συναντήθηκε με ρώσους στρατιωτικούς που μάχονται στην πρώτη γραμμή στις περιφέρειες Χερσώνα και Λουγκάνσκ και διαβουλεύτηκε με ανώτερους αξιωματικούς.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη που ανακοινώνεται πως έκανε ο Πούτιν σε εδάφη της Ουκρανίας αφότου διέταξε τον στρατό της Ρωσίας να προχωρήσει στην εισβολή στη γειτονική χώρα την 24η Φεβρουαρίου 2022. Η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης του ρώσου προέδρου δεν διευκρινίστηκε.

Το Κρεμλίνο έδωσε στη δημοσιότητα σύντομο βίντεο, στο οποίο εικονίζεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν να βγαίνει από ελικόπτερο και να ανταλλάσσει χειραψίες με ένστολους.

Σύμφωνα με τον Ντανίλοφ, το πρόσωπο που πήγε στη Χερσώνα ήταν «σωσίας» του Πούτιν. «υπάρχουν αρκετοί, όπως ξέρουμε», πρόσθεσε.

(απεμπε – φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί