Καντίροφ για δημοψηφίσματα: “Λογικό φινάλε πολλών ετών καταπίεσης από την χούντα του Κιέβου”

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ , χαρακτήρισε τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στο DPR και το LPR, καθώς και στις περιοχές Zaporizhia και Kherson για την ένταξη στη Ρωσία, «λογικό φινάλε πολλών ετών καταπίεσης». Στο LPR, στο DPR, καθώς και στις περιοχές Zaporozhye και Kherson, διεξήχθησαν δημοψηφίσματα για την ένταξη στη Ρωσική Ομοσπονδία στις 23 Σεπτεμβρίου. Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στις 16.00 ώρα Μόσχας. Σύμφωνα με τα ήδη επεξεργασμένα ψηφοδέλτια, η συντριπτική πλειοψηφία υποστήριξε την προσάρτηση αυτών των εδαφών στη Ρωσία. "Σίγουρα, αυτό είναι το φυσικό τέλος πολλών ετών καταπίεσης από την εθνικιστική χούντα του Κιέβου. Για πολλά χρόνια, οι κάτοικοι αυτών των περιοχών υφίστανται συνεχή βία και κανείς δεν μπορούσε να τους εγγυηθεί τα νόμιμα δικαιώματά τους. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έθεσε τέλος σε αυτή την αδικία, δίνοντας στους ανθρώπους την ευκαιρία να επιλέξουν τη δική τους περαιτέρω μοίρα», έγραψε ο Καντίροφ στο κανάλι του στο Telegram.

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ , χαρακτήρισε τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στο DPR και το LPR, καθώς και στις περιοχές Zaporizhia και Kherson για την ένταξη στη Ρωσία, «λογικό φινάλε πολλών ετών καταπίεσης».“Σίγουρα, αυτό είναι το φυσικό τέλος πολλών ετών καταπίεσης από την εθνικιστική χούντα του Κιέβου. Για πολλά χρόνια, οι κάτοικοι αυτών των περιοχών υφίστανται συνεχή βία και κανείς δεν μπορούσε να τους εγγυηθεί τα νόμιμα δικαιώματά τους.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έθεσε τέλος σε αυτή την αδικία, δίνοντας στους ανθρώπους την ευκαιρία να επιλέξουν τη δική τους περαιτέρω μοίρα», έγραψε ο Καντίροφ στο κανάλι του στο Telegram.

«Τώρα έχουμε μια κοινή χώρα και ένα κοινό μέλλον, το οποίο θα υπερασπιστούμε όλοι μαζί με κάθε κόστος», πρόσθεσε ο Καντίροφ.

(scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί